| Anonim820 a întrebat:

Iubirea platonica, doar un mit?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Iubirea niciodata nu va putea fi intelesa de mintea umana rationala, fiind un produs al sistemului limbic, si da iubirea platonica exista, iubirea nu inseamna doar atractie si sex, daca sexul e baza se va destrama relatia respectiva, eu personal am iubit o fata la distanta si da a fost iubire adevarata

| relian a răspuns:

Da de unde,ceara acum o zi doua era cineva aici care cam asa vede el iubirea laughing era foarte indignat ce iubire e aia in care atingi parteneru laughing si era dezastruos de suparat,indignat pentru ca citise o carte unde autoru descria o partida de sex o-ral si spunea ca este absolut dezgustator cum sa ajuns,daca sa ajuns ca iubirea sa fie terfelita, ca iubirea sa fie inteleasa, nu mai retin exact cum se exprima dara ceva ca iubirea aia pura este iubire, ca nu atingerea inseamna iubire ceva genul asta laughing deci eu din ce scoate tipu din el am inteles ca doara asta cauta, zic cauta pentru ca spus ca decat sa fie cu o femeie in genu ala sa te pipai sa te atingi mai degraba prefera sa stea burlaclaughing deci iubire platonica exista. Apoi iubirea fata de rude cum este? Hai ca si acolo te imbratisezi una alta te pupi, dara asa generalizand aia cam platonica ar fi.Bine tu daca te referi la iubirea dintre doi parteneri lumea e mare si are destui oameni in ea laughing Bine acum poate am exagerat si eu nitel cu tipul ce am zis dara mie asa mi s-a parut.

| Darkmagic a răspuns (pentru relian):

Intotdeauna exagerezi. happy
Cand treci prin L.A. anunta-ma si dau o bere...in cinstea relatiilor platonice.
Anonimul nu a intrebat degeaba, daca o dragoste este extrem de profunda,... excede sexul, il inhiba, il transcede, (citeste-o cum vrei), merge spre adoratie si alti termeni care imi scapa acum ca se apropie 2018.
Am trecut chiar eu prin asa ceva...si nu mi-a fost bine, reversul te face exact cum sunt acum, receptat chiar si pe saracia de TPU, in sensul in care doar doua reprezentante ale sexului cum vrei tu au avut curaj sa discute cu mine mai mult de trei comentarii... big grin
Chestie de gust... happy

| relian a răspuns (pentru Darkmagic):

Exagerez cu ce anume? pai cand spui cuiva exagerezi arata si ce exagereaza nu da doara cu presupusu.Nu stiu despre ce dragoste vorbiti voi dara dragoste fara sex nu exista nici nu poat fi numita dragoste.Asta n-am ziso eu scrie sin dictionar laughing de bere multam dara nu prea beau bere.Asa poate un vin merge, poate si-o bere dara una mai mult nu.Sincer n-am fost niciodata pe coasta de vest, am avut ocazia sa ma si mut acolo dara n-a fost sa fie, ceara in LA.Tu ce faci pe acolo, esti stabilit sau cum esti?

| Holiday a răspuns:

Nu e mit, e doar o scuza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.O iubire platonica, asa cum era ea perceputa la origine, e imposibila, din punctul meu de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vom sti niciodatã

| Iunix a răspuns:

Da, fi atentă la acest filmuleț : https://www.youtube.com/watch?v=h16ZrueSM9o

| Ryumex a răspuns:

Normal ca nu, se poate cam orice fel de iubire a existat pe lume aasta laughing de fapt orice lucuru "nu mai e nou sub stele" laughing

| ColdHeart a răspuns:

Nu.

| MariusStefan25 a răspuns:

Ma treaba sta altfel, iubirea platonica e foarte greu de gasit, deci asta e cauza din care noi nu ne decidem intre mit si realitate, iar asta cu o ralulsi celelalte practici e ceva fizic care 2 iubiti ar trebui sa si le indeplineasca precum nevoia de mancat, dormit, baut samd, ODATA ce tu te abtii de la un lucru firesc apar probleme

Întrebări similare