Asta si e iubirea, atasament, cum disparea iubirea te si pierzi ca magarul in ceata.
Te pierzi ca măgarul printre capre măi Hombre, nu ca măgarul în ceață! Ceața de multe ori nu e așa deasă, dar cu caprele ce faci dacă-s muuulte? Te rătăcești printre ele ca intr-un labirint! Nu-i riscant ?
Deci, tine strânsă iubirea, aproape de tine, nu cumva să-i dai drumul! Drumurile-s periculoase...
Pai tocmai asta imi place, sa ma ratacesc printre enoriase.
Prea multe dăunează grav sănătății!
Iubirea dezvoltata de catre oameni este mult mai complexa.Ea prezinta o schimbare majora a capacitatii omului de a percepe uratul de frumos,de a distinge prostia de intelect dar,in cele din urma,asa zisa iubire umana a fost conceputa ca fiind un factor de a demonstra pasiune si devotament, insa noi am ales calea gresita de percepere al acestui sentiment, dezvoltandu-l negativ si superficial, ajungandu-se in final la inexistenta acestei iubiri, denaturarea esentiala a ei.
Iubirea începe mereu cu o senzaţie de ataşament, dar ea nu înseamnă numai atât.
Si dragostea la prima vedere cum o caracterizezi?
O atractie care se realizeaza vizual.
Pai o astfel de atractie poti sa ai si pentru un catel de exemplu, presupun ca la ceea ce te referi tu intervine si chimia, dar si alti factori
Îti spun eu cum as caracteriza-o, referindu-mă la "Love at first sight": Atracție fulgerătoare, poate hipnoză. Si ceva mister nedeslușit
Si cum au loc toate aceste chestii, nu pe baza chimica, hormoni si toate cele?
Există un întreg amalgam de "simptome".
Iubirea e cireasa de pe tort. Pot zice doar ca te simti tu bine si esti mai fericit, nu poti iubi pe cineva. Suntem prea egoisti. Daca d-zeu nu se odihnea duminica poate eram si noi completi.