| 220V a întrebat:

Iubirea poti sa o caracterizezi ca o senzatie de atasare?

17 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Asta si e iubirea, atasament, cum disparea iubirea te si pierzi ca magarul in ceata.

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Te pierzi ca măgarul printre capre măi Hombre, nu ca măgarul în ceață! Ceața de multe ori nu e așa deasă, dar cu caprele ce faci dacă-s muuulte? Te rătăcești printre ele ca intr-un labirint! Nu-i riscant big grin?
Deci, tine strânsă iubirea, aproape de tine, nu cumva să-i dai drumul! Drumurile-s periculoase...

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

Pai tocmai asta imi place, sa ma ratacesc printre enoriase.

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Prea multe dăunează grav sănătății!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Iubirea dezvoltata de catre oameni este mult mai complexa.Ea prezinta o schimbare majora a capacitatii omului de a percepe uratul de frumos,de a distinge prostia de intelect dar,in cele din urma,asa zisa iubire umana a fost conceputa ca fiind un factor de a demonstra pasiune si devotament, insa noi am ales calea gresita de percepere al acestui sentiment, dezvoltandu-l negativ si superficial, ajungandu-se in final la inexistenta acestei iubiri, denaturarea esentiala a ei.

| shhhs a răspuns:

Da, atasamentul face parte din iubire.

| Mădă0611 a răspuns:

Da, urmata de dorinta de a proteja ce e "al tau".

| Delicacy a răspuns:

Iubirea începe mereu cu o senzaţie de ataşament, dar ea nu înseamnă numai atât.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Exista dragoste la prima vedere.happy

| 220V explică (pentru anonim_4396):

Si dragostea la prima vedere cum o caracterizezi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru 220V):

O atractie care se realizeaza vizual.

| 220V explică (pentru anonim_4396):

Pai o astfel de atractie poti sa ai si pentru un catel de exemplu, presupun ca la ceea ce te referi tu intervine si chimia, dar si alti factori

| floresdemayo a răspuns (pentru 220V):

Îti spun eu cum as caracteriza-o, referindu-mă la "Love at first sight": Atracție fulgerătoare, poate hipnoză. Si ceva mister nedeslușit big grin

| 220V explică (pentru floresdemayo):

Si cum au loc toate aceste chestii, nu pe baza chimica, hormoni si toate cele?

| floresdemayo a răspuns (pentru 220V):

Există un întreg amalgam de "simptome".

Răspuns utilizator avertizat
| killmereb a răspuns:

Iubirea e cireasa de pe tort. Pot zice doar ca te simti tu bine si esti mai fericit, nu poti iubi pe cineva. Suntem prea egoisti. Daca d-zeu nu se odihnea duminica poate eram si noi completi.