Dacă se poate scrie poezii despre iubire, atunci se poate filosofa, de asemenea, despre iubire.
Toata "filozofia" in iubire finalizeaza in sex, dupa, incepe a doua etapa a minciunilor.
Nu se poate, are centura de castitate. Am eu o capra daca te-a apucat pandaliile.
Nu are ce cauta filosofia in iubire. Cand ai dat-o pe filosofie esti deja alaturi cu drumul.
Eu cred ca se filozofa din iubire,in alte timpuri, mai departate decat al nostru, unde romantismul era la el acasa si toti il practicau.
Puteau filozofa o zi si o noapte daca vrei, sa te compare cu tot ce e mai frumos in lume, mii de adjective, mii de complimente si asta era.
Acum romantismul se considera a fi prea slab si infantil intr-o lume indiferenta, rece si moarta.
Iubirea tine de empiric.
Empiricul nu cred ca poate fi suficient de bine inteles pentru a-l putea filosofa.
Eu cred ca merg mana-n mana. Acum depinde daca ai destula rabdare sa gasesti legatura dintre ele
Merg impreuna pana la prima intersectie. Deoarece merg impreuna pe benzi paralele, la prima intersectie cea din stanga ori merge inainte, ori face la dreapta, iar cea din dreapta face la dreapta obligatoriu, dupa ce da prioritate.
Asta daca nu merg una peste alta, pe aceiasi banda, in fine, filozofia nu prea merge amestecata cu iubirea, stiindu-se ca iubirea este din punct de vedere filozofic considerata incapacitatea individului de a gandi rational chiar si fara stimuli externi.
Iubirea este mai mult un sentiment, nu prea ai ce filozofa, iubirea trebuie sa o intelegi cei drept, dar daca nu o simti poti sa filozofezi mult si bine ca nu rezolvi nimic.
Buna! Am fost tare curios sa citesc parerile celorlalti in legatura cu subiectul si... am ramas surprins ca majoritatea nu dau nicio sansa filozofiei alaturi de iubire.Eu cred ca in general sufletele romantice stiu cel mai bine cat de mult se poate intrepatrunde filozofia cu iubirea. Care mai este farmecul iubiri daca nu incerci sa intrepatrunzi gandurile tale cu ale partenerului?! Dar pe aceasta tema cred ca se poate "filozofa " foarte mult!
anonim_4396 întreabă:
bratie întreabă:
User252426 întreabă: