| Scarbo a întrebat:

La ce credeti ca se gandesc insectele?

15 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

"Daca oamenii simt fluturi in stomac cand sunt indragostiti, eu simt oameni in stomac?"

| sabin89 a răspuns:

Păi, cred că ţânţarul se gândeste aşa: stai să-l las să adoarmă, că atunci îl pot muşca în voie...

| 4b a răspuns:

La opera lui Pasteur si la cele 3 idei fundamentale care, in aparenta, sunt diferite, dar in realitate sunt intr-o stransa legatura: disimetria moleculara, fermentatiile si geneza bolilor infectioase.
laughing misto nu?winking

| JustmeV a răspuns:

Ce sa manance

| Scarbo explică (pentru JustmeV):

Crezi ca e greu sa gandesti asa de simplu?

| 愛日本 a răspuns:

La mine.

| sublime89 a răspuns:

Noi oamenii ne asteptam ca si animalele din jurul nostru sa "gandeasca" cumva asemanator cu noi. Dar la ce creier avem noi si la ce creier au insectele sau alte animale nu prea cred ca avem prea multe ganduri in comun laughing Doar instinctele primare.

| Lizzu a răspuns:

Nu cred ca au capacitate de gandire in perspectiva si anticipare. Daca nu poti anticipa ceva atunci nu gandesti.

Ele actioneaza pe moment sau din instinct.
Poate ma voi reincarna intr-o insecta si voi vedea ce gandesc si ce visez atunci. happy

Sau poate ca si ele gandesc la fel ca noi.Ca sunt buricul universului si ca sunt singurele existente, dar nu stiu din pacate cat de mare e universul in care traiesc si cat de mici sunt ele.

| Kalla a răspuns:

La cum sa cucereasca lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La alte insecte.

Răspuns utilizator avertizat
| Essencest11 a răspuns:

Insectele poseda un anumit grad de inteligenta ca orice alta fiinta. Ele poseda inteligenta instinctuala. Inteligenta lor se bazeaza doar pe a supravietui deci gandurile lor se limiteaza la mancare si supravietuire.

| coco4000 a răspuns:

Pai dupa parerea mea la mancat la intepat la lenevit si la dormit laughing

Întrebări similare