1 ) ...sunt prea plictisit in plictiseala mea, sa gandesc cand sunt plictisesc...
2) iti dau un citat dintr-un film celebru de care nu a auzit nici dracu...
*dont take life to serious ...because she will rape you and steal your cookies *...
Ma gandesc ca stau de`ampula si imi trece timpu` dupa care ma gandesc oare ce e timpu`, ma mai gandesc la moarte, droguri, sex si alte tampenii. Oamenii nebuni sunt rationali in felul lor, pentru ei.
Cand ma plictisesc parca gandirea imi pluteste, desi reflecteaza asupra unui lucru adanc in creier.
Oamenii nebuni au fiecare o obsesie a lor. Normal ca lor nu le mai pasa daca persoana X e mai mult sau mai putin fitoasa decat pare.
Vede viata doar in functie de obsesia sa, asadar nu vede viata asa cum este, ci cum o vrea el sa fie.
Personal cind ma plictisesc ma gindesc analizind ceea ce am facut eu pina acum. Viata asta e joaca de rahat dar cu grafica buna. Fu*c me live.
Ar putea fi o posibilitate... cei care le dau statulul de nebuni ar putea ascunde anumite chestii care nu ar trebui facute cunoscute lumii.dar pana la urma nimeni nu stie ce e in mintea unui nebun...
Cand ma plictisesc nu gandesc, ci pur si simplu iau chitara in mana si imi las imaginatia sa curga. Viata nu este facuta pentru a dormi si a manca, un om normal trebuie sa viseze sa aiba teluri...asta este viata:un vas cu bomboane care nu se epuizeaza niciodata
Cand ma plictisesc imi iau trombonul de pe pianul din baie si-mi sperii mata-mi hedonista. Asta cred ca-ti raspunde si la intrebarea cu nebunii.
AvalohAlyn întreabă: