anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta ai realizat care este scopul tau in viata si care ar fi acela?
Avand in vedere ca multi bantuie o viata pe terra si nu stiu, nu inteleg, nu gasesc cu adevarat scopul lor.

14 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Scopul meu in viata e sa ma bucur de ce imi place si l-am realizat la 16.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La 34 de ani.

| Brizbriz a răspuns:

Inca nu, nimic, te anunt cand realizez care ehee hee

| doctorandus a răspuns:

Daca ar exista un scop al vietii, toata ziua te-ai obosi sa-l realizezi si n-ai mai avea timp pentru alte lucruri. https://www.youtube.com/watch?v=MBRqu0YOH14

| mentholinks a răspuns:

Nu multi, ci toti bantuie pe Terra fara a avea vreo semnificatie speciala. Ca mai sunt unii care prin actiunile lor raman in istorie asta e altceva dar tot nimic se alege si de ei si neamul lor. Doar Dumnezeu Atotputernic cand va veni va face o alta lume si alti oameni iar ce a fost va fi sters complet pentru ca amintirea celor rai sa fie spalata si pierduta de catre lacrimile celor pe care i-au distrus.

| Nirvanaaa a răspuns:

La 13 ani mi-am dat seama.

| Steaua19861 a răspuns:

Scopul meu in viata este sa fiu sanatos, indiferent de varsta sanatatea e prioritara, pentru ca daca esti sanatos te poti bucura de orice in viata, cand ai pierdut cea mai de pret comoara, sanatatea totul e in zadar!

| Yparisa a răspuns:

20+. Nu exista un scop. Ti-l faci tu. Dar pentru asta trebuie sa experimentezi sa vezi ce iti place si ce nu, eu am observat ca persoanele asa pierdute in spatiu de obicei nu incearca nimic.

| sabin89 a răspuns:

Tu pui întrebarea ca și când tu ai fi deja unul care "știe, înțelege și găsește scopul". Dă-mi voie să mă îndoiesc. Faptul că și peste tine vin bolile, bătrânețea și moartea este o dovadă clară că nici tu nu ai înțeles și nu ai găsit nimic.

| Frank51 a răspuns:

Scopul meu în viață este să trăiesc sănătos, fericit, și înconjurat de oameni dragi mie până la ultimul ceas. Când am realizat asta? Nu există un factor declanșator.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scopul vieții tale tu îl decizi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@sadrian46 - la 41 dupa un eveniment [...] "oglinda"

@doctorandus -- Kurzgesagt In a Nutshell 18.5M sub.; frumos canal
@RedBird - da stiu pierduti, confirm la fel nu incearca nimic
@sabin89 - te indoiesti aiurea, ce am gasit eu mintea ta nu poate intelege

@ParadiseKiss777 - sa zicem ca ti-ai ales scopul la 20+ si la 21 te
calca masina, atunci tind sa cred ca scopul e decis dinainte sa fi.
Existenta ta si-a facut datoria 21 de ani dupa care nu mai ai rost pe tabla de sah.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 27.

| CostinAlamariu a răspuns:

La nicio varsta pentru ca in fiecare an invat tot mai mult despre scopul meu in viata si in fiecare an inteleg din ce in ce mai mult. Nu cred ca ar fi sanatos sa te limitezi la un singur moment in viata ta cand ai tu impresia ca ai descoperit care e scopul tau in viata