In discutie cu un amic care a studiat multe vreme problemele bibliei, despre acest lucru mi-a spus ca Cain si Abel ar mai fi avut si o sora, iar intre acestia s-a mai fi amestecat si ingerii cazuti. Deci ar fi avut loc relatii cu oamenii, fapt interzis ulterior de Dumnezeu. Din aceste relatii au rezultat unele semintii pe care Dumnezeu le-ar fi vrut nimicite. Problemele dintre arabi se spune ca tocmai aici si-ar avea radacina. Sunt mai multe de spus dar nu e locul, nici spatiul.
Îmi spunea fosta profă de religie că, pe vremea aia, incestul nu se pedepsea. Cum să explice şi ea? Adevărul e că Biblia se contrazice singură în stil grande, iar noi ar trebui să ne prefacem că nu vedem. Primii oameni au fost mother fuckers de primă clasă, dar nu i-a pedepsit nimeni pentru asta. Ceea ce e just, dat fiind că, pe vremea aia, încă nu fuseseră promulgate cele zece porunci. După aia, s-a terminat cu şmecheria, că şi-a dat şi Dumnezeu seama că a feştelit-o. Treabă pe care clericii n-o vor recunoaşte niciodată. Noi să fim sănătoşi şi să zicem mersi că nu mai suntem nevoiţi să ne tăvălim mamele, surorile, mătuşile, verişoarele şi peştişorii din acvarii.
Asta l`am intrebat si eu pe profesorul meu de religie.
Si raspunsul a fost: cu Eva.
Daca interpretezi biblia literalmente, iti vei da seama ca sunt foarte multe necunoscute pe acolo.Nu-ti fa griji, intotdeauna va apare unul care are toate raspunsurile biblice.
Aproape acelasi raspuns e si la Noe. Pe arca a ramas el, sotia sa, cei trei fii si nurorile. Deci totul e in famili. Veri... verisoare.