| unknow a întrebat:

La intrebarea anterioara mi-a raspuns cineva cu asta http://www.vopus.org/......trala.html

acum,. vine actuala intrebare!
daca,. cineva a reusit sa faca asa ceva,... asa numita "dedublare"... constient fiind, a mai reusit sa revina in corp? sau a ramas blocat?
si daca a mai revenit cineva. a revenit cu traume?

cine a incercat sa isi iasa din corp si de ce? ce e "pe partea cealalta?
sunt atat de multe chestii pe care nu le inteleggg :-s

e cineva p`aici care imi poate explica? vreun filosof? ceva? sau macar cineva care stie. care banuie macar:-s

Răspuns Câştigător
| Sentinel a răspuns:

@unknow, dedublarea astrala exista, si nu este o iluzie sau fantasma. Este ceva natural. Toti oamenii se dedubleaza in timpul somnului cu vise. Daca ai atipit vreodata in pat si ai simtit ca te ridici usor in aer apoi te-ai speriat si te-ai trezit si ai avut senzatia ca pici in pat, ei bine tocmai aveai un inceput de dedublare astrala. Dedublare este si moartea clinica, atunci cand iti vezi corpul intins. Recent, aseara, am incercat dedublare astrala, desi nu am mai facut niciodata, si in afara senzatiei de dilatare in aer, nu mai simteam corpul, existam fara forma constient, nu am avut curaj sa merg mai departe. Au inceput sa apara sunete ciudate si fiind si noapte evident ca m-am speriat. Toti cei care experimenteaza dedublarea recomanda sa nu incerci asa ceva deoarece poti ramane traumatizat pe viata. Inainte de toate trebuie sa iti ridici vibratia prin regasirea Sinelui Superior sau macar prin trairea unor stari periferice ce au legatura cu Acesta pentru a te convinge de propria imortalitate. Astfel iti maresti vibratia si capeti curaj si incredere iar fiintele de o vibratie joasa (entitati mai putin binevoitoare) nu iti mai pot crea probleme nici macar prin propria lor prezenta. Revii in corp intotdeauna, deoarece revii in corp mereu si dupa ce se termina visul happy. In plus, Sinele Superior (Spiritul tau divin) are grija de El insusi, adica de Tine, tu - sufletul esti Constiinta din Constiinta Sa si cum ar putea sa nu aiba grija de Sine? Cand te dedublezi, pastrezi legatura cu Corpul prin ceea ce in Biblie se numeste "cordonul de argint". Cel mai mic gand despre corpul tau, atunci cand esti dedublat, te aduce instant in acesta si te trezesti. Dedublarea constienta necesita exercitiu si din cate am inteles e recomandata celor care au nevoie de raspunsuri in viata lor si nu celor care vor sa-si adauge experientele ca sa aiba ce povesti prietenilor ori sa-si creeze o imagine de sine (Ego) ca "uite ce pot eu sa fac si altii nu, eu sunt mai special decat altii, eu sunt Ales/Aleasa " etc.

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

De faza asta am auzit numai la calugarii budisti.care reusesc lucruri extraordinare prin meditatie!
. posibil sau nu ...iti trebuie un nivel superior al,, capacitatii spirituale, ca sa reusesti asa ceva!
...nu cred ca este posibil sa reusesti asa ceva, daca nu duci o viata intreaga in meditatie si credinta!

| mihaibrasov a răspuns:

Eu am tot practicat (am un caiet unde am scris experientele) si inca mai practic, dar nu prea merge cand sunt stresat de alte lucruri... Pe partea cealalta e o alta lume, lumea astrala, captivanta, fascinanta, dar... daca nu iti invingi temerile poate fi traumatizanta. Adica daca reusesti sa invingi anumite creaturi care par ca vor sa iti manance viata (la propriu) doar prin faptul ca stii ca esti viu si il alungi prin intentie, atunci ti-ai depasit frica. De asemenea s-ar putea sa te sperie anumite sunete teribile pe care le auzi in urechi (de multe ori la revenire). Dar, dincolo de cateva sperieturi care nu iti pot face nimic din punct de vedere fizic, nu ai ce pati. Dedublarea e practicata de milenii, nu de ieri.

Nu poti ramane blocat, de altfel ti-ai dori sa rezisti cat mai mult si vezi ca nu poti decat cateva minute.
Daca vrei iti pot da niste carti in engleza si te lamuresti mai bine. E mult de zis, eu am citit f. mult ca sa vad mai multe opinii si sa vad exact ce ma poate astepta. Mai trebuie sa stii ca dedublarea iti poate aduce foarte multe lucruri pozitive in viata ta si chiar unele surprize incredibile, despre care nu voi scrie aici.

| mihaibrasov a răspuns:

Id.ul meu e mihaidinbrasov daca vrei mai multe detalii.

| Angel0 a răspuns:

Cand termini energia disponibila te intorci automat in corpul tau.Calatoria astrala o faci cu corpul astral.Mai avem si alte corpuri in alte planuri dar este deja destul pentru azi.Mult mai simplu ar fi daca in timpul visului iti dai seama ca visezi. Poti face lucruri interesante.

| miradoniz a răspuns:

hee hee dedublare astrala,auzihee hee dar un corp cu problemele lui nu îți ajungehee hee vrei chiar doua?hee hee cu probleme diferite, înțeleg, dar...hee hee știu ca exista o atracție puternica în ceea ce depășește limitele "normalului" înconjurător ...personal,îl rog uneori pe bunul Dumnezeu sa ma ajute sa vad fluturele în omida și Dragostea Lui în tot ce ma înconjoară. Crede-ma,e mult mai dificil și mai satisfăcător, când merge, decât o călătorie într-un univers ireal.

| houyhnhnm a răspuns:

Explica si Carl Sagan ca ceea ce numim "dedublare astrala" sau "proiectie astrala" nu e ceva real. Poti sa ai o asemenea senzatie in timpul unui somn hipnotic, sub influenta unu halucinogen puternic sau in conditii de extaz religios (meditatie profunda, etc). Doar pentru ca ai senzatia asta, nu inseamna ca acel lucru chiar ti se intampla. E mai mult o iluzie si acest fapt se poate demonstra. Roaga pe cineva sa puna o carte al carei titlu nu il cunosti pe un raft mai inalt. In urma proiectiei pluteste pana la ea si citeste-i titlul. Cand revii in corp (apropo de una din intrebari - nu se poate sa ramai blocat, pentru ca e doar o senzatie, e ca si cum ai intreba daca se poate sa ramai blocat intr-un vis) spune-i titlul. Ai sa vezi ca nu il stii pentru ca de fapt nu ai parasit intr-adevar corpul. E doar o iluzie. Nu a existat niciodata un experiment efectuat in conditii controlate care sa dovedeasca ca intr-adevar parasesti trupul. In general, e bine sa fii mai sceptic si sa nu crezi chiar fiecare chestioara din asta "paranormala", pentru ca cele mai multe sunt doar niste marturii ale unor oameni lipsiti de credibilitate, de pe urma carora unii castiga multi bani.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

In fine lasa