Dar nimic nu e chiar nimic, e ceva nu? Ce culoare ar avea nimicul? Ar fi transparent?
Nimicul meu nu are o definiţie. E aşa, acolo, fără direcţie, sans sens - vorba francezului. Mă gândesc mereu la el ~ la nimic ~, atunci când vreau să ocolesc o situaţie neplăcută sau să dau un răspuns neaşteptat.
cred ca pentru fiecare in parte nimicul are alta fata. Ce zici nu crezi?
UITE ASA ARATA NIMICUL : http://forum.softpedia.com/foto/images/fotos/simplu-nimic-2262.jpg
Exact cum a zis si delia...pentru fiecare in parte "nimicul" arata altfel... dar exista... exista acel nimic care de fapt e si el ceva... dar creierul nostru nu percep acel nimic ca pe un ceva...asa cum ar trebui!
deci..."nimicul" e un "ceva" ce nu poate fi definit
Sa ne chinuim noi sa descriem un nimic e nimica toata... pentru cei care au facut-o deja... E ceva mai greu pentru altii care n-au abordat inca subiectul. Deci nimic a devenit ceva... Problema de viziune... Daca pupimik a vazut nimicul ca o pagina alba - o vad pagina, calculatorul, adresa... Deci vad ceva. Poate ca intr-o gaura neagra sa nu vezi nimic... dar acolo este densa materia. Cred ca ajungem la crearea lumii - Big-Bang sau Dumnezeu... a creat lumea din nimic - dar inainte era un vid - fara aer, culoare, miros? Depinde de fiecare - poate ca pentru mine nimicul e un vid - pentru altii?!
Nu arata nici cum? si ce-i cu intrebarea asta stupida? daca ii nimic cum ai vrea sa arate?
Anul trecut in Vama am vazut niste pusti cu o pancarda pe care scria : "Vand nimic 10.000 lei bucata". Asa ca, nu stiu cum arata, dar unii au ajuns sa-l si vanda.
In momentul in care crezi ca nu mai exista nici un posibil raspuns, atunci stii cum arata NIMICUL, nu crezi? atunci de ce ne mai intrebi?