La modul cel mai general, aș zice că se înscrie în tendința actuală a omenirii. Aceea de a o lua razna.
Din felul cum am înțeles întrebarea, ziceam că să ne spunem doar părerea, fără să intrăm în detalii. De altfel, subiectul este foarte vast și nu ar putea fi tratat în câteva rânduri. Sigur că sunt și aspecte pozitive în postmodernism, dar relativismul lui exagerat mă face să spun ceea ce am spus în răspunsul anterior.
Extrem de multa ipocrizie și auto amăgire dar și progres și schimbări semnificative în special persoanelor care erau arse și pe rug in trecut, Romania mai are mult de învățat, 65% regreta comunismul asta e trist, practic un partid comunist bine structurat ar câștiga alegerile, PSD nu este chiar de stânga că nu ar face alianță cu dreapta, ăștia se urăsc de fapt din punct de vedere politic între ei că definiție
In stiintele exacte n-are ce cauta. Dar in stiintele lipsite de paradigma poate functiona drept teorie a cunoasterii stiintifice.
La modul general pot să zic că îmi place postmodernismul tratează relația dintre tradiție și modernism, în plus, operele literare au devenit mai ușor de citit și de înțeles.
Se datoreaza evolutiei pe alte planuri: tehnologie, stiinta, structuri sociale etc.