| Flav a întrebat:

Lacătele din noi se deschid cu o lacrimă. [ Octavian Paler ]
Puteti sa va eliberati de la o "lacrima"? Daca nu, descifrati cheia lacătelor voastre.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu o lacrima de fericire flavule. omul a fost creat sa fie fericit pe fata pamantului.nu nefericit.si daca o lacrima descatusata de durere tristete si regrete ti-duce pacea si linistea sufleteasca e binevenita.numai ca noi trebuie sa fim niste lacate deschise si primitoare nu sa fie nevoie de lacrimi pentru a ne deschide.problema e ca in relatiile interumane o deschidere prea mare aduce lacrimi. lacrima este o cheie puternica in fond si potrivita daca este sincera. lacatul meu este deschis. dar nu pot lasa sa se dea buzna. asaa ca stau cu cheia pregatita. ca mai toti de altfel.

10 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Pai, lacatul inimii mele chiar se deschide cu-o lacrima. Atunci cand il vezi suspindand si suferind, avid de dorinta de a-ti cunoaste secretul (vietii), te induiosezi... [ Stai asa, nu ma refer la cei cu rele intentii].
Inimile nostre sunt ca o bucata de tinichea. Atunci cand nu vor mai fi unse ( cu dragoste, afectiune, caldura) vor incepe sa rugineasca. (asta ce insemnand, se vor umple cu ura, manie, uratenie sufleteasca si lacomie).

| fabiola a răspuns:

Lacatele din noi se dechid pentru noi, cu o lacrima! Pentru altii, pinul e secret!

| elena a răspuns:

Chiar zilele trecute mi s-a blocat cheia de la lacatul de la cutia postala, am reusit cu chiu cu vai, sa scot lacatul, dar cheia din lacat ioc! asa ca am cumparat al lacat cu alte trei chei...folosindu-ma de acest exemplu si de ceea ce a spus @flav, oare lacatele din interiorul nostru au si ele cite trei chei sau cate trei lacrimi pentru a le deschide? Iata ca citatul lui Paler m-a facut si pe mine sa filozofez, o filozofie ce-i drept cam de balta, dar este totusi o filozofie.
Citatul este foarte frumos, dar cred ca oricate lacrimi ai varsa nu poti deschide nici un lacat nici din interiorul tau dar nici dintr-al altuia.

| lia a răspuns:

Tind sa cred ca incepi sa traiesti doar atunci cand realizezi care-i diferenta dintre a simti si a trai un lucru.
Simti cum te raceste o lacrima cand iti curge pe obraz insa, o traiesti cu intensitate cand vezi pe cineva la care tii plangand. happy

| smaranta a răspuns:

Lacatul sufletului meu se deschide si cu un zambet sau cu o vorba blanda... da, uneori si cu o lacrima.happy

| JesterRO a răspuns:

Sa alerg, sa scriu o poezie sau in cel mai rau caz sa plang.
Consider ca durerea inseamna lacrimi, pe obraz sau inauntru.

Cheer uphappy

| cyufulyky a răspuns:

E super citatu...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, lacrima e cheia ce deschide lacatul sufletului pentru a se elibera

| Andra_5221 a răspuns:

Cheia lacatelor noastre...inima...deoarece ea se foloseste de lacrimi pentru a-si exprima cuvintele happy

| invatzacika a răspuns:

Increderea in sine....si nepasarea fata de ceilalti pot ajuta foate tare

Întrebări similare