anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lacrimile sunt contagioase, plang de-mi sar capacele la filme si la chestii de-alea...de inima (stiti voi la ce ma refer happy ). Voi, plageti mai mult cand suferiti sau cand sunteti bucurosi?

32 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Nu stiu cind pling sau cum pling sau daca pling, in schimb stiu ca rid cu toata fiinta si cu tot chipul...

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Eu de cele mai multe ori plang fara motiv! straight face
Cred ca e o " descarcare" de care organismul meu are nevoie uneori!

| RAY a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Poate esti romantica si de aia plangi

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru RAY):

laughing
Nu, nu sunt romantica!
Si cel mai mult plang cand am nervi! big grin

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Pentru cei mai plangaciosi dintre plangaciosi:

http://www.youtube.com/watch?v=mkGkpxU018s

| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

laughing daca scriau si Colgate pe ecran se imbogateau.

| trolololo a răspuns:

Mie sa îmi dai un film cu actori buni și cu muzica buna și bocesc instant la fazele emotive.

Gen: (spoiler)
http://www.youtube.com/watch?v=Tv90hJpFgwo

sau asta

http://www.youtube.com/watch?v=sCmLg3omWVE

| BeyondTheMusic a răspuns:

Eu prefer să-mi ţin sensibilitatea ascunsă... Pot râde cu lacrimi în ochi de durere şi pot plânge cu zâmbetul pe buze.

| RAY a răspuns:

Da,e ceva normal, si caini plang dupa stapanul lor, si la filme romantice plang, filme ca cu fata cu leucemia

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Of course ca e normal, la fel de normal ca mersul la buda. Ma amuza cand mai apare cate un cocosel cocotzos care nu plange niciodata happy

| Mădă0611 a răspuns:

Http://iulianews.blogspot.ro/2007/09/neuronii-oglind-mirror-neurons.html

Oare exista o persoana care sa fi fost cel putin 50% din timpul vietii fericita cat sa planga de fericire? Nu prea cred. Deci, eu, ca si altii, am plans mai mult cand am suferit decat atunci cand am fost bucuroasa.

| Wøodenpints a răspuns:

Eu plâng cel mai mult când tai ceapa.

| Lizzu a răspuns:

Plang cand sufar
Cateodata, momente mai ciudate dar rare, cand plang fara motiv. Pur si simplu simt nevoia acuta de a plange. Poate cand se aduna prea multe.

Putem plange si de fericire, atunci cand o simtim ca ne unge pe dinauntru si ne panseaza.

Oamenii sunt atat de diferiti incat gasesc toate motivele din lume sa planga. Si nu cred ca este nimic rau.

Te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca cel mai rau lacrimez la despartiri, de persoane, evenimente, diverse lucruri din viata.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Hihi. Hai sa-ti dau o lacrimogena :):

http://m.wimp.com/bulliedteen/

Impresionant faptul ca a plans cand a fost aplaudata. Emotionant. Asta inseamna un mare om.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plang cel mai mult la filmele horror, cand mai vezi cate una ca se ascunde dupa dulap, lasand spatiu liber sa i se vada picoarele in ochii monstrului, sau criminalului din rolul principal.
Plang lunea cand e inceput de saptamana, bocesc zilele libere ce s-au dus si nu vor mai veni.
Am plans la titanic, ca nenea ala din fata mea era prea inalt si n-am vazut nimic.Plansul e o forma de a te descarca, daca incepe din nimic, e mai rau, refulezi din acumulari si bla bla, mai bine cauti un sac de box si canalizezi toata energia prin brate, nu prin ochi.
In schimb, cand vad cate un cocalar ca baga clipuri de pe youtube, in care el... o gaseste pe ea cu dezabilitati si el, sulfletu' meu, ii ofera o parte din corpul lui, o mana, un ochi, un picior, numai ca ea sa se faca bine...Ce ipocrizie, oricum aia doi s-au batut pentru drepturile de autor, iar ea in realitate face si filme pentru adulti si cand ii vezi cu castile in urechi, pompand Salam, bati pana incepe sa-ti para rau ca nu ti-ai pus implanturi cu plumb in pumni.
Nu-mi place sa vad oameni plangand, ii evit, imping pe scari.

Hahaha! Plang ei plang, da o directa in ochi din cadere tot pot sa-ti dea :-).

Si tu? si tu faci parte din acea categorie care asculta mezeluri si plang la chinezarii? vad ca le iei apararea cu avant... spor!

Da n-ai vazut in intrebare ca bocesc de sare faianta de pe pereti? laughing

Nup, ai zis ca-ti "sar capacele" si credeam ca dai ceva de baut, acum n-o da in demolari locuinte ca ne asociem! straight face

laughingce de-a vacanta o sa am. Ii termin pe toti (peretii) de la primul clip de 5 minute. Dau si de baut cu servetelul intr-o mana si cu berea in cealalta happy

| Lizzu a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si una si celalta, numai ca de bucurie cam rar, forte rar, atat de rar ca nici nu-mi mai amintesc... dar in rest, crede-ma ca te intrec! nu e plangacioasa mai mare decat mine! ar trebui sa fiu in cartea recordurilor pentru asta! happy happy happy happy happy

| DeKoniec a răspuns:

CAnd sufar.

| xDr0gs a răspuns:

Cand sufar.

| Havok83 a răspuns:

Eu nu plang niciodtata de bucurie numai la suferinta.

| Nimixpecial a răspuns:

Plang cand mi se termina berea din frigider.A, si am plans la un film cu un caine, cand aveam in jur de 10 ani.De obicei cand sunt bucuros nu obisnuiesc sa plang, fiecare cu placerile lui acum.

| VelvetLight a răspuns:

Cand sufar, cand sunt bucuroasa de obicei imi vine sa tip sau sa sar in sus laughing

| acidickiddo a răspuns:

Eu una plang mai mult cand sufar, cand sunt trista, suparata, cand nu gasesc rezolvarea la o problema si cand sunt in impas.La filme, rar se intampla sa plang, sa fie un film la care sa imi curga o lacrima.Cand sunt fericita,bucuroasa,depinde de ocazie,posibil sa plang, poate daca am castigat vreun premiu important sau ceva, sa plang in hohote zicandu-mi,, uite ca am mai realizat ceva!,,. Anyway, in 99% din cazuri, plang de tristete, depresie, frustrare.