anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Legat de cazul cu George Floyd, sunt si eu curios acel politist care l-a omarat intentionat/neintentionat o fi afectat ca lumea aproape se schimba din cauza lui?
Credeti ca se va sinucide in cele din urma?

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Toti sunt oameni. Uneori, in viata de politist, militar, pompier, etc, iti vine sa strangi pe cineva de gat. Poate ca a avut o rabufnire. Am inteles ca acel individ era recidivist si nesimtit. Pacat ca nu este filmarea de a inceput (stiu ca politistii americani au badycam) sa vedem daca nu cumva George s-a opus arestarii! Altfel nu vad de ce ar fi facut politistul asta! Deci sunt doua solutii: ori s-a opus, ori a fost o rabufnire a politistului suprasaturat. Sa nu intelegi ca-i scuz gestul politistului! Politistul este vinovat si isi merita pedeapsa. Nu este nici macar greseala. Nu ai de ce sa tii piciorul pe gatul unui om, minute in sir. Putea sa-i puna catusele si gata. Il ridica si-l baga in masina. Dar ala avea catusele la maini si politistul statea pe el. Acum, politistul o sa aiba o viata foarte grea in puscarie.

| sierra1 a răspuns:

Categoric nu - și mai cred că a acționat după o procedură (care s-a dovedit greșită)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu.
2. Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil îl prinsese în fapt cu nevastă-sa polițistul )))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca nu. Cica polititsul avea antecedente de brutalitate.
Lumea nu se va schimba, o sa revina la normal pana la un nou incident asemanator.
America are probleme grave cu populatia, dar nu exista metoda prin care sa le schimbe.