| youtube2011_7096 a întrebat:

Legat de Marioara
Marioara este un TROLL. Nu va mai minunati atata de intrebarile sale.

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Felicitări pentru descoperirea apei calde.
Şi totuşi, de n-ar exista ăştia, aş muri de plictiseală.

14 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Legat de anotimpul iarna.
Iarna este frig. Nu te mai minuna atât că ninge.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Normal ca e troll. Nu-ti trebuie o facultate speciala ca sa-ti dai seama. Dar e asa de distractiv sa faci misto de trollul asta, mai ales ca nu are absolut nicio reactie, indiferent ce i-ai spune.

| Flav a răspuns:

Bai esti nebun? Si cand credeam ca numai eu am descoperit gaura din covrig!

| Malphas a răspuns:

Bun venit în rândul oamenilor normali. Mâine dimineţă începem iniţierea, cu pui de cauciuc şi fustiţe roz bombon.

| Bunny a răspuns:

@ToxicLove uite crestina asta: http://www.tpu.ro/utilizator/crrg

| CobraLeon a răspuns:

Eu nu inteleg de ce nu primeste Ban sau sa fie avertisata. Sa fim seriosi, prea exagereaza.

| nutepriveste21 a răspuns:

TPU te invita sa pui intrebari nu sa dai sfaturi. Fiecare reactioneaza cum vrea, unii se minuneaza altii isi baga ce vor ei in intrebarile respectivei. Dar Marioara nu exista in realitate, e o fictiune, o inventie a siteului, ca dealtfel si teoriile ce le promoveaza. TPU are nevoie de publicitate. Cu personaje de genul asta,, audienta'' creste. Daca nu-i mai raspundeti o sa vedeti ca o sa dispara o sa se volatizeze. Incercati!

| Angelic13 a răspuns:

Ei bine tot aud vorbinu-se despre Marioara asta, cine e dragut sa mi-o arate si mie, sau sa imi spuna unde o gasesc?

| youtube2011_7096 explică:

A da, si am uitat sa spun: probabil e barbatlaughing

| youtube2011_7096 explică:

Sa inteleg ca toti stiti ca e troll, si totusi ii raspundeti la intrebarihappy?
Unui troll nu i se da apa la moara. Uitati-va cat de "agresiv" a devenit in ultima zi. Alimentat de raspunsurile voastre, de atentia voastra, incepe sa puna din ce in ce mai multe intrebari.

| Iiiiioana a răspuns:

Vai Doamne acum am raspuns la o intrebare de a ei! ma dispera efectiva tipa aia! ea foloseste site-ul ca sa ne sufoce frate! e treaba noastra ce face! sa isi vada de credinta ei si de treburile ei!

| TheHunter38 a răspuns:

Marioara, aia care tot spune cat e de credincioasa?
Am citit si eu cateva raspunsuri de-ale ei, ma enerveaza de i sa dau cu capu de perete,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce e ala troll?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi n-ati priceput inca? Marioara e Stelutza TPU care a gasit o modalitate de a mari audienta site-ului laughing

Întrebări similare