Felicitări pentru descoperirea apei calde.
Şi totuşi, de n-ar exista ăştia, aş muri de plictiseală.
Legat de anotimpul iarna.
Iarna este frig. Nu te mai minuna atât că ninge.
Normal ca e troll. Nu-ti trebuie o facultate speciala ca sa-ti dai seama. Dar e asa de distractiv sa faci misto de trollul asta, mai ales ca nu are absolut nicio reactie, indiferent ce i-ai spune.
Bun venit în rândul oamenilor normali. Mâine dimineţă începem iniţierea, cu pui de cauciuc şi fustiţe roz bombon.
Eu nu inteleg de ce nu primeste Ban sau sa fie avertisata. Sa fim seriosi, prea exagereaza.
TPU te invita sa pui intrebari nu sa dai sfaturi. Fiecare reactioneaza cum vrea, unii se minuneaza altii isi baga ce vor ei in intrebarile respectivei. Dar Marioara nu exista in realitate, e o fictiune, o inventie a siteului, ca dealtfel si teoriile ce le promoveaza. TPU are nevoie de publicitate. Cu personaje de genul asta,, audienta'' creste. Daca nu-i mai raspundeti o sa vedeti ca o sa dispara o sa se volatizeze. Incercati!
Ei bine tot aud vorbinu-se despre Marioara asta, cine e dragut sa mi-o arate si mie, sau sa imi spuna unde o gasesc?
Sa inteleg ca toti stiti ca e troll, si totusi ii raspundeti la intrebari?
Unui troll nu i se da apa la moara. Uitati-va cat de "agresiv" a devenit in ultima zi. Alimentat de raspunsurile voastre, de atentia voastra, incepe sa puna din ce in ce mai multe intrebari.
Vai Doamne acum am raspuns la o intrebare de a ei! ma dispera efectiva tipa aia! ea foloseste site-ul ca sa ne sufoce frate! e treaba noastra ce face! sa isi vada de credinta ei si de treburile ei!
Marioara, aia care tot spune cat e de credincioasa?
Am citit si eu cateva raspunsuri de-ale ei, ma enerveaza de i sa dau cu capu de perete,.
AvalohAlyn întreabă: