Cred ca simplul fapt ca revista din care ai luat ineptiile acestea afirma ca acolo este "locul in care te intalnesti cu credinta." este suficient pentru a intelege ce aberatii analizam.
Nu trebuie sa anlizam ce ai scris, ci doar sa credem, ca doar asta afirma si revista respectiva. Deci nimic solid, doar credinta oarba.
Ce tot ai big bang nu inteleg ti ciuda pe teoria aia?
big bang nu contrazice nici o teorie
termodinamica
big bang nu a creat nici o energie, acolo era deja o energie care sa extins cu o viteza uimitoare o data cu ea si spatiul, ce a cazuat acea energie nu se stie inca ce a cauzat acea energie, energia nu a fost creata ea a aparut nu stiu din ce si cum dar sa extins
Nu mie ciuda insa vreau sainteleg mai bine! de aceea si intreb!
Eu te inteleg, dar big bang nu e cea ce crezi, ea nu este teoria ce a cauzat acea energie si ce s-a intamplat dupa existenta ei, big bang nu explica ce a cauzat
Vei avea nevoie de un dicţionar româno - RAY23TM Altfel nu înţelegi prea multe.
Poate ca univers e o holograma si totul e virtual adica nimic si doar o proiectie de nimic, poate traim intr-un multi univers, poate totul e nimic si cea ce vedem e doar o iluzie, cine stie, stiinta va afla poate din pacate nu putem afla dincolo de big bang http://istoria-lumii.ucoz.com/video/vic/through_the_wormhole
E absurd sa spui ca din ''nimic'' tare absurd. Daca din nimic a aparut totul asa cum sustineti, de ce astazi nu puteti crea ceva din nimic daca explicatia este asa de simpla precum afirmati? Este jenant de nestiintific a vorbi despre nimic care se creeaza el insusi din nimic. Bunul simţ spune ca daca ceva poseda capacitatea de a se crea din nimic, apoi acel ceva nu a fost un nimic, ci a fost ceva – un fel de putere foarte inteligenta si creativa.
Eu nu am spus ca din nimic o aparut universul cornel, eu am spus ca nu stim ce a cauzat acea energie sa existe si da energia totala in univers e zero nu a fost creata nici un gram de energie, cea ce spuneti dumeavostra ca ceva inteligent din nimic a aparut e exact la fel de absurd, cum putea din nimic sa existe ceva care creaza energie asta incalca legea termodinamici de care vb dumevoastra
De asta si sunt ateu nu cred ca din nimic o aparut o zeitate sau un univers, ceva a fost ce nu stiu, sigur are o cauza rationala
Păi Universul are energie totală zero, deci nu a fost creată vreo fărâmă de energie.
Teoria relativității zice că energia curbează spațiul și timpul. Universul e plat, deci are energie totală zero, destul de simplu. Motivul pentru care energia totală e zero e că există energie negativă, ca forța gravitațională.
http://map.gsfc.nasa.gov/universe/uni_shape.html
Si cum iti explici ca fierbe apa?
Atomi prin incalzire se agita(capata energie)si isi micsoreaza volumul, elimanand din legaturile de apa(H2O)lichida in apa gazoasa(vapori).
Dar daca universul a fost creat de ceva mai mare decat el?
hmmm, cam tarziu ma duc sa ma culc
Aici e mai complicat...La nivel cuantic exista particule digitale materie-antimaterie care apar spontan si dispar spontan, in universul dupa big bang, in vid aceste se pot combine si creea acel punct de singularitate(densitate enorma) care a determinat big bangul.
„Nimic nu se perde, si se transforma."
Ai auzit ca de aceasta expresie?
Big Bang-ul era un nor urias de praf in care se cuprindea toata materia din univers, la un moment dat a avut o explozie care a imprastiat miliane de particule in univers, aceste prin miliarde de procedeie chimice s-a creat ce este astazi.Planetele sau creat,dar oxigenul nu sau litiul, argonul, carbonul, toti atomi!
Acestea au evoluat, aparitia s-a schimbat atat.La incetut erau sub alta forma acum sub aceata forma.
Mateia existenta ramne definitiv in parametii lumii.
.
.
.
.
Eu stiam ca Big Bang-ul s-a format prin explozia unei chestii mici(de muuulte ori mai mica decat un atom)care avea masa si temperatura infinite.