In democratiile liberale propaganda nu este monopol de stat, ci este liberalizata (privatizata).
Deci orice exprimare e propaganda? mai pe intelesul tau, daca raspunzi la categoria religie si isi exprimi gandirea care include teorii stiintifice, e propaganda stiintifica, ateista sau exprimare libera?
PROPAGÁNDĂ, propagande, s. f. Acțiune desfășurată sistematic în vederea răspândirii unei doctrine politice, religioase etc., a unor teorii, opinii, pentru a le face cunoscute și acceptate, pentru a câștiga adepți.
Nu ma intereseaza definiti, vreau sa isi folosesti mintea sa vezi diferentele, copy paste
Daca nu intelegi o definitie simpla eu nu am cu ce sa te ajut.
Eu vreau sa isi folosesti mintea, nu copy paste, cer prea mult
Nu e tot una, pentru că poate exista una fără cealalată.
Poți face propagangă chiar dacă libertatea de exprimare nu ți-e recunoscută. (Până te prinde. )
Poți să te folosești de libertatea de exprimare și fără să faci propagandă. (Exemplu: răspunzi când te întreabă cineva ceva.)
Libertatea presupune că ai voie să te exprimi.
Propaganda înseamnă (cum se spunea): acțiunea sistematică prin care propagi teoria, cucerești oamenii.
Daca dai un sarut vine si fundita
Libera exprimare este mod prin care un om isi poate exprima gandurile ideile si sentimentele necenzurat in public in timp ce propaganda reprezinta promovarea sau chiar falsificarea unei informati in scop personal(sper ca ti-am fost de folos)
Din definitiile lor stie.
Supica poate esti taiata si de asta
LisaJulie întreabă: