| WhatheWow a întrebat:

Lucrurile bune sint lucruri rele controlate sau lucrurile rele sint lucruri bune scapate de sub control?

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ambele variante sunt valabile - sunt doar două dintre alte minim patru - depinde de la caz la caz și de perspectiva din care sunt privite lucrurile.

| harciog a răspuns:

Nu cred nici in rau nici in bun. Actiunea din care se nasc e tot ce ma intereseaza.

| Inferno a răspuns:

Nu exista lucruri bune si lucruri rele, exista doar lucruri, fenomene ce se intampla datorita unei cauze.

| WhatheWow explică (pentru Inferno):

Da, s-ar putea sa ai dreptate; e relativ totul!

| Inferno a răspuns (pentru WhatheWow):

Sigur ca am dreptate.

| 4b a răspuns:

Lucrurile bune sunt lucrurile bune...

| WhatheWow explică (pentru 4b):

Am sa-ti dau un exemplu care reflecta logica intrebarii mele : Focul e bun doar atunci cind e controlat in rest, e rau ...deci!? Pot sa-ti mai dau o sumedenie de exemple de acest gen dar nu vreau sa ma lungesc.

| Delicacy a răspuns:

Lucrurile bune devin lucruri rele controlate, numai atunci când în spatele lor se ascunde un interes infailibil.
Lucrurile rele devin lucruri bune scăpate de sub control, atunci când planurile iniţiatorului nu sunt bine şlefuite.Dar asta nu este o regulă generală, universală, ci o excepţie.În general lucrurile bune şi cele rele sunt necondiţionate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca nu avem cum sa etichetam astfel lucrurile, nu exista bun sau rau deoarece nimeni nu se naste invatat, trebuie sa invatam sa ne controlam sentimentele si niciodata nu trebuie sa aratam ca suntem deprimati sau entuziasmati ci doar o persoana calma, parerea mea

| meduzza a răspuns:

Lucrurile bune sunt lucruri rele controlate. Pt mine cel putin tongue laughing