Mda romanii nostri dragi fac din tantar armasar mai tot timpul... sincer pe mine ma amuzat faza cu zaharul dar totusi asta e Romania nu ai ce sa ii faci traim din dramatizarea unor evenimente pentru a face rating asa ceva se intampla pe canalele noastre eu m-am plictisit sa ma uit la stiri ei stiu arata doar prosti
parerea mea
Sunt pur si simplu uimita. Chiar nu pot exprima o parere ci doar o admiratie si un respect pentru acest popor. Daca as fi presedintele Romaniei, in prima zi as dona aceasta tara (Romania) Japoniei sa se mute in ea sau sa o administreze.
Nu am crezut niciodata exagerarile lor, facute pentru a castiga bani si audienta pe baza altora.de fapt nici nu-i urmaresc. spun doar; Doamne fereste sa se intample asa ceva in Romania. fiindca intai si intai ies la iveala pradatorii de cadavre.in rest fistecare se va ocupa de propria situatie.nimeni nu va sari in ajutorul nimanui.
Japonezii ne-au dat cu siguranta o lectie. Cine ar mai proceda asa? In astfel de momente se vad multe lucruri destul de clare.
Noi, romanii, nici sa nu indraznim macar sa visam ca vom ajunge ca ei. O astfel de minune nu exista!
Subscriu la ce spune Ramona. Un exemplu demn de-a fi respectat si urmat. Aici se observa solidaritatea, si nu pot decat sa ma bucur.
anonim_4396 întreabă: