Da,si eu ma gandesc la multe...imi imaginez cum ar fi daca rosii uriase ne-ar ataca si cuceri lumea.
Atuci ar fi sfarsitul Terrei nu al lumii, cred. Si la cat distructiva, egoista si involutiva este specia asta, atuci pe Marte o va distruge cam prin 2300 si e tot un drac.
Colonizarea planetei Marte nu este asa usoara...nu crec ca peste 200 de ani vom fi colonizat Marte...
Foarte tare! ) tine-o tot asa.Nu stie nimeni cand o sa fie sfarsitul lumii.sau ce o insemna asta. oricum Marte nu o sa ne ajute foarte mult.
Probabil ai dreptate dar, daca o sa ajungem sa colonizam planeta Marte eu cred ca o sa fim capabil de lucruri ma simple si anume sa-i putem face ceva planetei noastre incat sa nu existe sfarsitul lumii.
Noi nu am mai fi, asa ca...ce rost are.Eu as aseleniza, nu as mege pe Marte pentru ca nu ma pot adapta climei
Tinand cont ca doar de lume adica oameni e vorba si daca acestia ar locui si pe marte cred ca si aceia ar muri. dar ca sa fiu sincera nu cred in sf lumii in 2012 e vrajeala curata.
Marte e imposibil de colonizat din diferite motive, nu prea ai cum sa fugi de sfarsit
Eu m-am gândit să plec mâine direct pe marte ca să prind loc, că, doh, știi cum e românul, îi place să stea la coadă
Sincer? Ori ca te-ai uitat la prea multe filme SF si crezi in toate prostiile posibile, ori, si asta este varianta cea mai probabila si viabila, esti un ciumpalac cu prea multa imaginatie care pui niste intrebari care frizeaza cretinismul la cel mai inalt nivel!
Sfarsitul asa de care vorbesti tu ca vine, il da cine? Daca se numeste sfarsit, e sfarsit! Crezi ca Dumnezeu se lasa pacalit de om si inteligenta sa? Sa zicem ca ideea de film expusa de tine ar fi realizabila: Noua ca tara ne-a luat 20 de ani sa reusim sa trecem granita, prin ce minune in 200 de ani om ajunge noi pe o lista pentru Marte!?!?! Numa scriindu-ti astea imi pare ca vorbesc cau un prost! Priveste realitatea si nu visa. Sfarsit e sfarsit, mai bine ti-ai pune sufletul in ordine.
Temperatura noaptea pe marte este de -80 grade C Ce crezi am putea rezista cand noi tremuram de nu mai putem la -20
Sf lumii.nu stiu ce sa spun pe marte. poate desi am citit o carte cu ceva de genul si cica in 20133 va fi o noua era ca toata lumea se va intelege cca se vor sch8imba,multe poate nu ma credti dar e vorba despre un copil care a scris cartea aia de prin 2000 si pana acum torul e realizat tot felul sau intamplat ce scrie in carte si va urma...sa se ia curentul nu mai avem mijloace de vb si multe chestiim mancare pentru ca o sa moara lume de la dezastre si tot felul acuma.nu stiu daca e asa dar pana acum sau intamplat chesti cescria in carte desii ma cam sperie.
Exact- Venus arata si cultivata cu cereale
Europa statiune turistica
Luna gradina zoologica si parc pentru indragostiti
Neptun-un mall imens.
Trebuie sa si muncim pentru toate astea? mie tati mi-a zis ca trebuie sa fiu un privilegiat si sa ma tin de facultatea platita din banii lui, ca mai tarziu sa devin un avar coruptibil si sa ma iubeste femeile.
Pai da normal... dar o sa traim acolo ce o sa traim dar dupa aia o sa ajunga si Marte ca Terra bine asta dupa mult mult timp... apoi cine stie daca o sa vina sfarsitu lumi daca ar fi din cauza la soare asta ar insemna s se distruga tot sistemu solar daca e din cauza noastra la ce am construit noi si la contaminarea si prostiile p care leaam inventat dea lungu timpului avem scapare pe alta planeta
Interesanta chestie. dar nu-i tot una sfarsitul lumi cu sfarsitul rasei umane. sfarsitul rasei umane o sa fie mult mai devreme decat a lumii. lumea inseamna tot universul care ne inconjoara. si aia se estimeaza in 3.7 miliarde de ani. deci omul nu mai rezista 1000 de ani nu 3.7 miliarde.
cristina007 întreabă:
nikolettta întreabă: