| GulDan a întrebat:

M-am gandit ca nu mai poti avea incredere in nimic. daca apa care o beau la robinet imi face rau?

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Apa de la robinet nu stiu cat rau iti face, dar stiu sigur ca bine nu ar cum sa-ti faca.

| DeeaV a răspuns:

Bea apa de izvor, incredere oricum nu poti avea nici in propria umbra dar supravietuim cum putem ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In interesele personale si egoiste ale altora, poti oricand avea incredere.

| Teardrop a răspuns:

În final, mai e cineva care a realizat că nimic nu mai e sănătos.

| OOOLEOOO a răspuns:

Daca apa de la rubiet iti face rau atunci aia imbuteliata iti ucide si planetawinking

Poti avea incredere in tine?

| sabin89 a răspuns:

Eu am incredere in bauturile cola. laughing

| RAY a răspuns:

Perfect de acord cu tine, nu poti avea incredere in absolut nimic de aia noi oamenii imitam deja lucrurile facute, adica daca unu a baut apa si mai bea inca 50 bem si noi asa am evoluat asa au aparut si producatori mari pe baza imitari, imitarea asta si speranta ne tin in viata

| Leocerba a răspuns:

Sa gandesti ca nu mai poti avea incredere in nimic (chiar in NIMIC?) iti face mult mai mult rau decat apa de la robinet, in orice caz.

| Hakuouki a răspuns:

Ca ai sau nu incredere in cineva nu va afecta pe nimeni altcineva, decat pe tine, incearca sa ai mai multa incredere in viata, in lume, in tot, nu ai nimic de pierdut, in situatia ta actuala, poti pierde si lucrul cel mai de pret, mintea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se cheama paranoia.

Apache
| Apache a răspuns:

Cand ajungi la concluzia ca tot ce e in jurul tau iti face rau... ajungi oarecum sa nu iti mai pese

O ora la calculator zilnic-10 ani din viata
Statul la televizor-5-6 ani din viata
Niste cola ocazionala-3-4 ani din viata
Apa de la robinet...apa reciclata, care de multe ori trece prin conducte vechi si e plina de calcar
Tot ce cumperi de la magazin...aditivi.

In ritmul asta cam orice te ucide asa ca ce te mai intereseaza?
Oricum nu o sa ajungem sanatosi ca bunicii/strabunicii nostri.
Unii dintre noi se rup de pe la 30-40 de ani deja.
Asta e... poate nu o sa fie la fel pentru generatiile viitoare

| fulgerul090608 a răspuns:

Depinde apa de la robinet îți face tau cand stai intr-un oraș unde e poluare cand stai la tara apa de la robinet îți face bine la oraș poți doar sa te încrezi in apa plata de la supermarket

Întrebări similare