Oftica, suparare, gelozie, iubire, monotonie, shaorma + kebab in cantitati industriale ( si e pe bune faza, eu am vazut cu ochii mei cum i-a plesnit unuia burtihanul ). Bineinteles, poti crapa si de foame, nu numai de macare Si mai adaug o intrebare, daca imi permiti.
Din ce motive se ¨crapa¨ femeile?!
Eu nu crap!
Capra crapa! Capra calcă piatra. Piatra crapa-n patru. Crăpa-i-ar capul caprei cum a crapat piatra-n patru ))))
@Hombreee, unde esti? Era capra ta?
Nu stiu cum sa iau intrebarea asta: este o gluma? caterinca?
Cum compari tu un fenomen fizic cu unul medical sau social?
Bine, hai sa o luam ca buna, si sa-ti dau, decat o explicatie incalcita, doua exemple.
O persoana se sinucide din punct de vedere social atunci cand, prin gest, atitudine, reactia ei provoaca soc, dezgust, dispret celorlalte persoane.
Iar o persoana crapa dpdv medical atunci cand, privat de oxigen, creierul ei se altereaza dincolo de orice posibilitate de revenire.
Lipsa de oxigen, mancare(dupa 7 zile), apa(2-3zile desi nu stiu cu siguranta), caldura(la temperaturi foarte joase inima nu mai face fata frigului), singuratatii si amaraciunii pe care o poate aduna de-alungul vietii-depine ce viata a avut
Tot din cauza frigului daca e inghetat trupul la temperaturi mari sau daca torni ceara fierbinte peste cineva va crapa
Să înţeleg că tu vrei să aflii de ce mor oamenii. Însă sunt sigură că răspunsul îl ştii deja şi tu, cel legat de cauzele biologice. Celălalt răspuns, legat de partea filosifică, este diversificat.Omul moare pentru a lăsa ceva valoros în urmă care va fi folosit de generaţiile viitoare.Moartea este un concept implementat omului din tinereţe cu scopul de a învăţa să preţuiască, să valorifice viaţa, până la momentul decăderii supreme.
anonim_4396 întreabă:
Koody5 întreabă: