| Laurentziu1234 a întrebat:

Mă enervează că atunci când merg la muncă mă trezesc foarte greu cu alarma dormind 8 ore si ceva dar cand am liber și vreau să dorm și eu 9 ore, nu pot să dorm mai mult de 6 ore. Trebuie să îmi imaginez cum că chiar și în ziua liberă trebuie să merg la muncă și atunci îmi voi păcăli creierul?

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu trebuie' sa iti imaginezi nimic, ci sa fii mai atent la ce faci INAFARA de munca-retur acasa inainte de somn. O plimbare de o ora pe afara inainte de culcare poate face minuni. Si nu in ultimul rind, conteaza foarte mult si cantitatea somnului, nu neaparat cantitatea. Uite, eu foarte rar dorm peste 6 ore, hai maxim un 6.5, dar ma simt foarte ok. Nici simbata si nici duminica nu pot dormi mai mult, ca ma trezesc de cele mai multe ori tot inainte de 7 si ma apuc sa fac chestii...

| Celcestietot a răspuns:

Probabil.

| raMLesS a răspuns:

laughing Am patit
Cand muncesti parca ai dormi incontinuu, cam asa era si pentru mine cand trebuia sa merg la cursuri laughing
Cand ratam alarma, bă trageam somn atat de odihnitor ca ma trezeam cu zambetul pe buze... cand aveam liber, ma trezeam cu vreo 3 ore inaintea alarmei... sad life.

| dinaprilie a răspuns:

Naturist- ceai de tei sau un paharel de vin inainte sa..si vezi si tu

| Hope1992 a răspuns:

Da,e foarte posibil sa fie din cauza ca stii ca trebuie sa mergi la munca. Daca activitatea pe care ai intreprinde-o la munca ti s-ar parea distractiva ai fi in picioare cu 2 ore inainte. Asa ca din cauza asta patesti sa te trezesti in timpul liber mai devreme pentru ca in subconstient stii ca poti sa faci ceva ce iti aduce satisfactie personala.