.ce ai visat cel mai probabil ca a fost o coincidenta!
.dar e adevarat ca visele sunt o chestie putin inteleasa de om.si e pacat fiinda visele sunt propriul nostru univers...un univers controlat de noi.in care noi suntem zeii!
Probabil ca cea mai mare realizare a omului va fi atunci cand va reusi sa isi controleze visele! gandeste-te cate posibilitati vor fii ...chiar daca probabil ca vom traii in lumea noastra.si cea reala se va duce de rapa!
. sunt cateva filme pe tema asta.iti recomand sa vezi inception! ...prinde destul de bine subiectul!
"Lumea viselor" de care spui tu e o lumea fascinanta. Daca ai reusi sa o poti explora obiectiv, ai avea multe beneficii. Mai vezi prin raspunsurile mele date unor intrebari similare ca mi-e lene sa ma tot repet.
Visele nu sunt controlate de noi ca si minte, dar de noi ca si suflete. Depinde ce simte sufletul tau intr-un moment al zilei, atunci cad te intalnesti cu cineva, sau atunci cand iubesti, atunci cand te plimbi. Subconstientul tau inregistreaza aceste sentimente care sunt suportate de suflet. Apoi, dupa ce te culci, subconstientul le reda, amplificat, sau neamplificat, depinde cat de mult sau de putin te-au impresionat in ziua respectiva. Exista totusi, o lume paralela, care poate fi asociata cu lumea viselor, insa nu trebuie privita ca o lume aparte undeva, acolo. Lumea asta este subconstientul fiecaruia, care nu este constientizat de mintea noastra, doar atunci cand esti nebun. Atunci ceea ce mai ramane din mintea ta, se ghideaza instinctiv dupa suflet si subconstient. Sper ca te-a ajutat.
Nu inteleg de ce tot cersiti "funda". In fine. Eu cred ca tu ai vazut un film sau un eveniment sau ai auzit ceva legat de moartea cuiva (la intamplare) in ziua anterioara visului sau poate chiar cu mai multe zile in urma, iar in acel vis s-a intamplat doar ca subconstientul tau sa-si aminteasca intamplarea. Te-a marcat ceva referitor la moarte inainte de vis, fara sa iti dai seama.
Cel care lucreaza fara sa stii tu nu se numeste inconstient - asta este o stare [atunci cand nu te trezesti,nu reactionezi in niciun fel semnalelor exterioare] - ci subconstient.
Ce ti s-a intamplat tie poate fi pura coincidenta. Despre vise se zice ca ori sunt semnale de la Dumnezeu,ori de la Diavol. Dar nu te speria,nu cred ca-i nimic grav. Stii de oamenii aia care viseaza ce urmeaza sa se intample sau ce s-a intamplat? Acei oameni se numesc 'medium'.
Ar trebui sa te linistesti,nu e nimic oribil. Pura coincidenta. Dar daca ti se mai intampla o data,inseamna ca ai puteri speciale. Incearca sa afli cat mai multe din vise,de exemplu,locul, data, nume... poate iti vor fi de ajutor intr-un fel. Mediumul este deseori folosit de politie ca sa le usureze munca.
Bafta!
Eu vad "Lumea Viselor", asa cum iti place sa o numesti, o lume care e cu aproximatin 5 zile mai avansata decat lumea noastra...
Nu stiu daca asta e doar la mine, adica 3 din 5 vise sunt viziuni...
Ati vazut acea senzatie de dejavu care o aveti uneori pe timpul unei zile si nu sti ce ti-a provocato?
Ei amintesteti ca un om are 1000 de vise pe noapte, dar noi ne putem aminti doar de unul 1, cine stie ce visam noi o noapte intreaga?
Hmmmm pai sunt vise de la Dumnezeu unele enerle de la cel rau si unele imaginate de noi daca te gandesti mult la un lucru visezi cu el se mai intampla ca visele sa fie reale mama mea aproape toate visele ei sunt reale ceva gen vedeni de noapte e un vis adevarat ma rog sper ca te-am ajutat
Se intampla de multe ori.adica doar unor oameni.eu de multe ori prezic ce se intampla ma gandesc la o melodie si sa zicem ca dupa 1-2 min deschid TV si dau pe muzica si fix mel aia ii desi nu o mai fost de cativa ani la tv.si mi-am dorit un hamster ca ceilalti mi-au murit (ca o fost batrani nu ca le-am facut eu ceva ) si fix in ziua aia am aflat ca o sa primesc unu.in alta zi ma uitam la un film si am vazut (in film) o masina cu inghetata stii de aia care vine la o anumita ora si se aduna toata lumea in juru ei si cumpara.intelegi u si in urmatoarea zi o venit una pentru prima data si multe de astea mi se intampla.ii ciudat dar si tare
S-ar putea...Eu am prezis cand eram treaza ca sotia unui prieten de'a lu' tata va muri de anul nou.S-a intamplat.Nu mint! E adevarat.
Poate ca ai puteri cine stie cum.Cum sunt in filme! Poate ar trebui sa te duci la un psiholog sau ceva sa iti explice el mai bine.Succes! Funda?
Mi s-a mai intamplat si mie, dar nu cu morti.Te gandesti prea mult la ziua care va urma si iti apar unele secvente, iar cand ti se intampla simti un fel de deja vu'.
Hey sal am avut si eu odata o experienta asemanatoare am visat cum ca ma voi kerta cu diriga mea la scoala si urmatoarea zi asa a si fost, sa fi fost o simpla coincident? nu stiu.si nu e pentru prima data.visez tot felul de chestii ciudate care urmeaza sa mi se intample. odata nu stiu daca ma credeti sau nu dar am putut sa-mi controlez prorpriul vis. visam ca trageau unii in mine si tot nu muream dupa care am constatat ca este doar un vis si mi-am zis exact asa"stai putin.e doar un vis pot murii ca in realitate n-am nimic"dupa care m-am gandit sa dispara cei care trageau in mine si au disparut. dupa care m-am trezit.acum vreo 2 zile tot asa am visat ca voi merge l manastire cu inca cativa colegi si asa a fost, eram pe drumul spre manastire, numai era mult si deaodata am realizat ca de fapt am visat ceea ce faceam si stiam si ce ca urma in continuare, dar nu le-am spus celorlalti. uneori chiar pot prezice ce se va intampla dar doar intr-un interval de cateva secunde.nu stiu daca ma credeti sau nu dar e adevarat. sper ca te-am ajutat ca ceva, as vrea sa stiu si eu mai multe despre asta asa ca va rog pe cei care stiu sa ma ajute si p mine cine are informatii despre asa ceva
Mai intai iti recomand 2 filme care te-ar putea sa intelegi mai bine ce e cu visele,cosmarurile si chestiile astea:INCEPTION care e un film extraordinar despre lumea viselor, si BLACK SWAN,care ne arata ca noi influentam tot ceea ce vedem,tot ceea ce visam, totul este cauzat de temerile noastre.
apoi, din aceste 2 filme de oscar si alte din alte chestii, eu cred ca visele sunt obiectul fascinatiei noastre.in lumea viselor putem fi oricine,cu orice persoana care ne place sau pe care vrem sa ne razbunam,oriunde,dar,ca si in cazul tau, ne e frica de ele, asa... fara motiv...cred ca visul tau a fost doar o coincidenta,insa cu siguranta vei mai avea vise sinistre,si iti va fi frica de ele, pentru ca asta intruchipeaza ele:tot ceea ce dorim, si tot ceea ce ne inspaimanta.
AvalohAlyn întreabă: