Te-am criticat la intrebarea anterioara si ma grabesc sa o fac iar, ca incepe meciul.
Da, romanii - dintre care cu succes faci parte - sunt si prosti intr-o mai mare sau mai mica proportie, ca genetica nu tine de natiune. Daca tinea, poate eram departe.
Mare grija cand gandesti, ca de la gand pana la scris ti se mai distorsioneaza niste litere... "românii", articulat cu articol hotarat!
Ei, taica dar ganditor esti, pai sa ma gandesc si eu asa sa vedem ce iasă...mda, ai dreptate, esti intr-adevar cu spirit critic, din vrej chiar, parerea mea.
Sa nu bagam in aceeasi oala toti romanii.Sunt romani de toate felurile si inteligenti si mai putin, oameni obisnuiti si cu bogatii etc. Da, critica.Si asta e greseala mare a omului, omul critica dar nu se vede pe sine, critica e urata, e murdara, e barfitoare etc.Ar trebui ca omul sa se critice pe el si apoi sa critice pe altii.Eu zic sa evitam astfel de gandire cu critici fiindca nu ajuta la nimic.
La naiba, omule
Asta e cel mai bun exemplu de silogism eronat.Sa intri in caritile de logica de clasa a noua
@AlanTigergerid, cata dreptate ai, sa stii ca nu ajuta la nimic, desi, eu, datorita formatiei profesionale si mentalitatii de Popa Tanda, tot mai sper.
Poate nu toti, dar ai dreptate ca sunt destui si "E firesc ca un prost să râdă de tine, pentru că nu semeni cu el."
Uite, tu generalizezi.Nu toti romanii sunt prosti, exista in Romania si oameni inteligenti, cu coloana vertebrala. Dar trebuie sa recunoastem ca la asta ne pricepem cel mai bine:la dat cu parerea.Critica e buna, dar exprimata de cine trebuie in contextul potrivit. Ori la noi asa ceva e imposibil.
Pai suntem campioni la... datul cu parerea! Si pentru ca ne pricem la tot dar de fapt la nimic, iese ce iese! De ce critica romanii? Pai ai dat deja raspunsul: pentru ca sunt prosti! Bertrand Russel spunea:"Problema cea mai mare in lume este ca prostii sunt absolut siguri de teoria lor, iar desteptii sunt mereu siguri pe ei!"