anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă gandesc de multe ori,-Cate s-au schimbat in ultimii douazeci de ani..in lumea asta si mai ales in tara asta...
Tehnologia mai ales.'Eclipsează' umanitatea.
Nu mai sta nimeni pe scara blocului "La barfe"
Nu mai gasesti copii, jucandu-se sotron.
Toti traiesc online.
Cum credeti ca va arata Lumea peste douazeci de ani?

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mi e frica de urmatorii 20 ani (daca le apuc).
Ma tem ca voi vorbi singur, chiar si acasa.

Nu mai vorbesc de mancarurile traditionale, in loc de mici si bere va trebui sa iau niste pastile si lichide cu gust asemanator. Tendinta arata astfel: carnea (?) "se afuma" intr-un lichid, mustarul este intarit cu guma, iar berea si vinul sunt din apa colorata.
Iar nepotii vor asculta povesti despre vaci, din a caror lapte s-a facut candva cas si branza,
Dar poate nici atat, fiindca le vom speria cu metodele traditionale, total "neigienice", ceea ce va fi pedepsita.

| 4b a răspuns:

"Mă tem de ziua în care tehnologia va înlocui interacţiunile dintre oameni. Lumea va avea o generaţie de idioţi". Einstein

| Clorox a răspuns:

O sa arate bine, din punct de vedere tehnologic!
Nu tehnologia eclipseaza umanitatea, e invers!

| ALGator a răspuns:

Nu e prima schimbare din istoria omenirii. Au mai fost si alte salturi. Omul are tendinta sa se catere mereu. Inca mai e loc pentru o viata minunata ca om dar adultii ar trebui sa fie mai atenti la copii.
In unele tari pedagogii le-au dat copiilor tablete la gradinita sau la clasele mici. Copiii se descurca de minune, dar pierd ocazia de neinlocuit sa isi formeze deprinderi mecanice si tactile pe care le obtii numai punind mina pe obiecte, simtindu-le, miscindu-le, stricindu-le. Asta dezvolta "memoria muschilor". Nimeni nu si-ar dori o viata supercomoda in caruciorul cu rotile cand sa nu trebuiasca sa nu misti nimic.
Eu ma bazez pe oamenii inelepti ai lumii care vor introduce piedici in calea tehnologizarii absurde a vietii. Progresul tehnic e bun, trebuie doar sa ne duca mintea sa il intelegem.

| Trumpinator a răspuns:

Este foarte trist, eu am 16 ani, si nu pot discuta cu nimeni din clasa pentru ca toata lumea e pe telefon...nu stiu cum sa descriu sentimentul. Crestem o generatie pe drumuri! (Cum a zis K.Iohannis, probabil singurul lucru inteligent spus) laughing

| DarthRevan a răspuns (pentru Trumpinator):

Nu are rost sa dam vina pe alti oameni, cand noi nu facem nimic!

| gomen a răspuns (pentru Trumpinator):

Așa ma simt si eu.

| Trumpinator a răspuns (pentru DarthRevan):

Cum adica? laughing M-am calificat la fizica pe municipiu