Eu cred ca omul a fost inzestrat sa faca rau de cand a fost creat, iar omul care poate sa-si depaseasca natura si sa fie un om bun, cred ca omul ala merita tot ce-i mai bun.
"Rau" exista si fara om, animalele si plantele se mananca intre ele, e reciclarea atomilor, si e drept ca omul vazandu-se in varful lantului trofic nu face tocmai lucruri "bune", dar ma gandesc ca probabil oricare alta specie de animale care ar fi ajuns "om" ar fi fost cat de cat asemanatoare speciei noastre, poate chiar mai "rea", asa ca fa sa dispara oamenii, asteapta ca cineva sa-i ia locul si o sa vezi ca n-ai rezolvat nimic.
Tu esti de acord cu Stalin, asa-i? "Moartea rezolva toate problemele. Nu mai exista omul, nu mai exista nicio problema". S-ar putea ca natura sa scape de noi, mai ales cand tinem cont de distrugerile pe care le-am provocat in mediu pana acum. Dar nu-i va fi deloc usor, pentru ca noi suntem singura specie care si-a luat destinul in propriile maini, cu ajutorul ratiunii.
Http://www.bestgore.com/ daca te pasioneaza. :) Eu vad des oameni la care le-as taia gatul in cel mai explicit mod posibil. De asta incerc sa-i evit...
Orice lucru, are o limita.Nimeni nu scapa nepedepsit pentru faptele lui, ori cat ar dura, pana la urma va sosi momentul in care toti noi vom fi judecati pentru faptele noastre, buna sau rele, si vom fi pedepsiti sau recompensati.Totul sta in mainile noastre. Daca noi ne ducem singuri spre ruina..nu stiu ce se va alege din lumea asta.
anonim_4396 întreabă: