Intrebari de cand lumea...raspunsuri de secolul 21! aducem probe noi pentru teorii vechi. explicam rational fenomene supranaturale. stiinta, nu vorbe! NAT GEO PLANETA LA CONTROL... am retinut si eu dintr-un documentar recent ca ar fi vorba pur si simplu de gaze naturale. aaa... se duc pe fund draga adyth!
Eu m-am documentat asupra triunghiul Bermudelor; daca detii informatii, linkuri sa le postezi please
Nu stiu ce sa zic, sunt atatea posibilitati.
Dar cum spunea cineva mai sus, ok, camp magnetic, dar unde se duc toate?
Iar portalul spre o alta dimensiune adica...gaura neagra, nu prea'mi vine sa cred.
Dar apropo de asta... daca tot se spune ca se vor inversa Polii... ceva se va intampla si cu Triunghiul Bermudelor nu? adica... logic daca Polii geografici se vor inversa...atunci si polii magnetici se vor inversa...deci ceva ceva se va intampla si cu asta daca intr'adevar este vorba de un camp magnetic.
Nu stiu sigur. Dar inclin sa cred ca moartea fiecaruia este un portal spre o alta lume.
Catalinux :"aaa... se duc pe fund draga adyth!".se spune ca unele au fost gasite dar majoritatea navelor nu sunt de gasit? oare unde au disparut?
Ca sa nu trecem la "paranormal", eu cred ca e ceva legat de magnetism. in schimb, nu stiu unde s-ar putea duce toate navele disparute. ramane o enigma.
Buna tweety:*. hmm.sincer si eu ma intreb uneori dar eu cred ca dupa ce murim.fiecare ajungem in alta lume. una mai buna...sau alta mai rea.depinde ce am facut in viata noastra! Iar despre triunghiul bermudelor... sincer nu cred ca e chiar un al portal.sau e posibil.asta nu stiu
Bye` bye:*.
User252426 întreabă: