| tweety_8071 a întrebat:

Ma intreb daca in lumea asta exista portaluri spre alta lume? Ce parere aveti despre enigmele Triunghiului Bermudelor? Unii spun ca ar fi un portal spre o alta lume, altii ca ar fi doar un camp magnetic foarte puternic.Astept parerea voastrabig grin

Răspuns Câştigător
| catalinux a răspuns:

Intrebari de cand lumea...raspunsuri de secolul 21! aducem probe noi pentru teorii vechi. explicam rational fenomene supranaturale. stiinta, nu vorbe! happy NAT GEO PLANETA LA CONTROL... am retinut si eu dintr-un documentar recent ca ar fi vorba pur si simplu de gaze naturale. aaa... se duc pe fund draga adyth!

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu m-am documentat asupra triunghiul Bermudelor; daca detii informatii, linkuri sa le postezi pleasehappy

| adyth a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, sunt atatea posibilitati.
Dar cum spunea cineva mai sus, ok, camp magnetic, dar unde se duc toate?
Iar portalul spre o alta dimensiune adica...gaura neagra, nu prea'mi vine sa cred.
Dar apropo de asta... daca tot se spune ca se vor inversa Polii... ceva se va intampla si cu Triunghiul Bermudelor nu? adica... logic daca Polii geografici se vor inversa...atunci si polii magnetici se vor inversa...deci ceva ceva se va intampla si cu asta daca intr'adevar este vorba de un camp magnetic.

| Linda a răspuns:

Nu stiu sigur. Dar inclin sa cred ca moartea fiecaruia este un portal spre o alta lume.

| tweety_8071 explică:

Catalinux :"aaa... se duc pe fund draga adyth!".se spune ca unele au fost gasite dar majoritatea navelor nu sunt de gasit? oare unde au disparut?

| dinusinziana a răspuns:

Ca sa nu trecem la "paranormal", eu cred ca e ceva legat de magnetism. in schimb, nu stiu unde s-ar putea duce toate navele disparute. ramane o enigma.hee hee

| Puiutz a răspuns:

Buna tweety:*. hmm.sincer si eu ma intreb uneorithinking dar eu cred ca dupa ce murim.fiecare ajungem in alta lume. una mai buna...sau alta mai rea.depinde ce am facut in viata noastra! Iar despre triunghiul bermudelor... sincer nu cred ca e chiar un al portal.sau e posibil.asta nu stiubig grin
Bye` bye:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact cum spune si Linda, moartea este un portal catre dincolo, catre o lume misterioasa alaturi de Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Twety te uiti mult la science fiction.mai lasale-ncolo de seriale si documentare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca ar fi ca tine. bine gandit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai cititi fratilor ca sunt multe krti. apropo pentru tweety portalul exista unul in tara noastra si unul in israel nu iti pot spune mai multe ca nu am voie dar nu uita c ti-am zis mai sus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Camp magnetic? Puternic?! Ha, ha, ha... Nu, Tweety- exista acolo o anomalie magnetica, in privinta indicatiei busolei magnetice. Altminteri valoarea campului magnetic nu difera mult de normal- cca. 0, 6 Gauss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am