Scrie in Biblie ca la venirea sfarsitului se va distruge Pamantul acesta creind o noua lume, planeta care sa fie dominata de pace, dragoste, iubire.
Dumnezeu a creat toate lumile din univers totusi si lumea noastra este unica in felul ei motiv pentru care Dumnezeu l-a trimis pe Fiul sau sa o salveze. La ora actuala o parte din omenire este "salvata" iar moartea de care vorbesti nu este un impediment pentru Dumnezeu de a o reconstrui asa cum a fost la inceput. Omenirea asa cum o cunoastem noi nu mai poate exista multa vreme, ba chiar s-ar fi "terminat" de mult daca Dumnezeunu nu ar fi avut mila de noi ca sa mai poata fi salvat ici, colo, cate unul de sfarsitul inevitabil al omenirii.
Pai de ce nu face Dumnezeu o lume mai buna acum?
Pentru ca toate se intampla cu un scop si fiecare avem traietoria noastra in viata!
Nu cred ca Dumnezeu ar face ceva, si pana la urma o sa murim cu totii (bine stra stra stra stranepotilor nostri) si atunci pamantul o sa se regenereze si o sa fie o lume mai buna pana cand o sa se dezvolte iar omenirea si o sa o sa poluam pamantul iar si tot asa, asta e ciclul vietii
Cred ca orice lume ar creea Dumnezeu, ar exista si oameni rau.orice pom isi are propriile uscaturi
Daca dumnezeu a creat omul i a lasat si posibilitatea sa creeze lumea! Doar noi putem face o lume mai buna! Pentru asta nu trebuie sa murim, trebuie sa evoluam spiritual!
Probabil la inceput asa ar fi (gandeste-te la Adam si Eva). Cu cat avansam mai mult, cu atat apar din ce in ce mai multe complicatii si lumea aceea incepe usor, usor sa semene cu cea de acum.
Lumea nu va muri.sau cine stie poate in 2012?:-s. Depinde daca va castiga lupta cu Satana. bine..glumesc...nu stiu..probabil.nu prea cred in teoria creatiei.
Cred ca n`ar mai face nici un fel de lume, probabil s`a invatat minte sa nu se mai incurce cu noi, suntem prea mare pacoste! )
Da ma o sa faca una in care nu o sa mai fie rautate o sa fie toti asa melancolici o lume plina de norisori roz unicorni si printese.
Probabil una in care sa nu existe rautate :p... dar noi o putem face buna inainte sa murim si asa poate ne iarta Dumnezeu
Dumnezeu nu isi abandoneaza creatia! Pacatele, rautatea, invidia, orgoliul, etc. au distrus perfectiunea, pentru ca in marinimia Lui ne-a dat liberul arbitru. Va veni o vreme cand ne vom da seama ca numai schimbandu-ne, vom reveni la ceea ce a creat El. Acest timp se apropie si vom fi judecati dupa faptele noastre, deci nu vom disparea niciodata. Cei care fac fapte bune care se straduiesc sa fie cu adevarat oameni vor supravietui si se vor inmulti.
anonim_4396 întreabă: