Bună! Aici ar fi o întreagă discuție despre percepție vs realitate, și aș mai departe, o discuție pe care totuși mi-aș dori să o evit pe cât se poate.
Eu sunt de acord cu tine, ar trebui mereu să privim partea bună a lucrurilor, însă să nu ne pierdem realismul în timp ce facem acest lucru. Totuși, toate aceste temeri în privința unui lucru nou sunt întemeiate, deoarece creierul se opune multor lucruri noi de teamă. Această teamă de lucrurile noi a fost bună la un moment dat, dar în prezent și-a pierdut de multă vreme utilitatea. Uitându-ne în trecut la toate lucrurile pe care le-au făcut marii oameni, observăm că toți au avut un lucru în comun: au reușit să își învingă temerile și să își urmeze visurile.
Nu știu dacă ai auzit termenul de "comfort zone", dar practic e o numită zonă a lucrurilor pe care noi le facem fiind confortabili. De câte ori facem ceva cu ce nu suntem obișnuiți ceva în afara zonei noastre de confort, apar toate aceste gânduri de care spui și tu. Asta îmi aduce aminte de un citat interesant: "Viața începe acolo unde se termină zona de confort". Te las pe tine să tragi concluziile din acest citat.
Poate am deviat, poate că nu am răspuns chiar ceea ce așteptai, dar voi încheia relevant: Lasă-ți gândurile frumoase să zburde și visurile mărețe să domnească, iar în tot ceea ce faci să nu ai în gând nimic altceva decât certitudinea că orice s-ar întâmpla, în final va fi bine.
Buna ziua,
VA RECOMAND SI DORESC SA VA UITATI LA FILMUL ACESTA:
https://www.youtube.com/watch?v=jJ2NblE8cIc
Cu asta am spus tot. :)
Sper ca v-am ajutat prin raspunsul meu, bineanteles asta in urma informatiilor prezentate de dvs.
Va doresc o zi frumoasa!