anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma macina o intrebare: eu de ce visez in continuare dupa ce ma trezesc?Constientizez ca sunt treaza si ca trebuie sa-mi misc popoul si in acelasi timp visez. Pe bune, nu glumesc. O fi imaginatia mea debordanta care vrea sa continue visul? Dar chiar asa vis cu imagini si trairi?

20 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Probabil ca n-ai motive sa vii cu picioarele pe pamant. Nimeni nu te preseaza cu desteptarea, nimeni nu trage de tine sa te trezesti, si-o tii intr-o reverie. Pe de-o parte te invidiez, pe de alta te compatimesc.

| anonim_4396 explică (pentru Leocerba):

Poti doar sa ma invidiezi. N-am vrut decat sa-ti alung tristetea happy...

| Leocerba a răspuns (pentru anonim_4396):

De-aia te compatimesc: pentru ca incerci sa-mi alungi tristetea.
Pai tristetea mea e Marca Inregistrata, mai whooofff, mai!

Gaseste whooofff leac pentru tristetea ta inregistrata mai Leocerbo big grin

| Leocerba a răspuns (pentru anonim_4396):

Vise, uf, vise...

La Hombre in jacuzzi cu tine big grin

| Shammal a răspuns:

Poate sa iti dea de gandit ca starea din vis nu e asa diferita de starea din realitate, poate ca tu existi in diferite in diferite "locuri" in acelasi timp si aduci anumite experiente dintr-o parte, aici; am visat si eu acu 2 zile ca eram pe o plaja in nisip pana la gat si nu ma puteam misca, m=am trezit nu am deschis ochii si tot nu ma puteam misca simte-am plapuma pe mine la fel de grea ca nisipul, a fost interesat sa simt corpul si sa nu-l pot misca big grin, la un moment dat m-am speriat vazand ca nu-l pot misca si l-am miscat (am control asupra tot cea ce mi se-ntampla big grin) iar dupa vream sa revin la starea anterioara

| Magnifico a răspuns:

Si eu patesc la fel! M-am gandit ca probabil sunt curios cum se termina visul si de aia1laughing

| Alexintunecatul a răspuns:

Sincer mai am si eu momente din astea doar cand visez ca am castigat la lottotongue.Referitor la intrebare cred ca ii ia ceva mai mult timp corpului tau sa revina in lumea realalaughing

| deedeetzi a răspuns:

Si eu visez dupa ce ma trezesc laughing Doar ca uneori, visez altceva laughing Trist.Si eu as vrea sa stiu de ce big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Degeaba misti popoul, daca n-are cine sa te... "trezeasca" big grin

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

M-ai bagat la colt, eh?!
Pai am, dar daca se-atinge sa ma deranjeze stii cum ma transform in ninja big grin.

| Alexintunecatul a răspuns (pentru anonim_4396):

Eii ce sa zici si tu acum. abia astepti sa vina dimineata sa faci ninja prin pattongue

| anonim_4396 explică (pentru Alexintunecatul):

Ha ha ha! Discutii lungi pe tema asta. Concluzie si impacaciune: daca dai cu lingurita mai reduc din schemele mortale si te las sa supravietuiesti.

Macar sa mor in bratele tale daca e sa-mi iei viatatongue

| anonim_4396 explică (pentru Alexintunecatul):

Sau macar sa-mi continui visul frumos ca sa mai stam si pe langa topic big grin

Ahh...am deviattongue.vezi si eu patesc la fel.inca visez

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lucrul acesta nu tine de imaginatie.Constientizezi ca visezi si ca trebuie sa te ridici din pat,dar, de fapt nu esti treaza, ci te afli intr-o stare de semi-veghe.Cu alte cuvinte,inca dormi,dar nu "dusa",realizand,in acelasi timp(intr-o anumita masura, desigur), ce se intampla in jurul tau.In aftel de situatii, se poate intampla chiar sa apara in visul tau o replica in gen:"visez, trebuie sa ma trezesc" si/sau sa te trezesti fix in momentul in care-ti doresti.Nu este ceva iesit din comun, oricui i se intampla la un moment dat.

| iulyluvy a răspuns:

Si Eu Patesc Doar Ca Tu Visezi In Continuare Ca Si Cum Pare Sa Fie Real!
Stiai Ca Noi Visam Doar Cateva Secunde Dar In Vis Par Ore!
Si Eu Am Patit Crede-ma!

| 123456numelemeu a răspuns:

Te-ai gandit la alt cv si ai adormit cu ochi deschisi