Exista o regula, oamenii, în ceea ce spun despre alții, mai întotdeauna vor face din țânțar armăsar,
Adica eu am vorbit in privat cu cineva pe internet (bine aici mentionand si faptul ca nu am primit raspuns, sa fiu sigura ca persoana a vazut mesajele scrise de mine). Si mai tarziu apar niste persoane (in diverse locuri) care au o discutie si apare sa foloseasca aceste cuvinte care le foloseam eu, intr-o intamplare unde nu are de ce sa vorbeasca asa, ca nu are legatura cu ce se intampla, abereaza.
Pentru mine explicatia este logica, ca cineva care a vazut mesajele acelea, le-a dat un fel de "scenariu" sa joace o festa adaugand si cuvintele mele. Eu nu vreau sa ma gandesc la asta. Incerc sa ma vindec de paranoia. Deci nu erau chiar "expuse in public" ci expus in public este "filmul" care il joaca ei. Stiu ca vreau sa auziti ce anume mai exact, dar mi-e frica sa atrag atentia, nu caut atentie, nu am nevoie de atentie si de nici un dzeu care se ocupa de "manevrat" scenarii *absurde*.
Fata, eu am pus intrebarea in sensul in care ai scris: "de ce gasesc persoane care sa abereze". Tu ai citit ce ai scris? Unde ai gasit expresia "se abereaza". Poate tu "te aberezi" cand intrebi asemenea enormitati (prosti).
E o contradictie cred in intrebarea ta. Conversatie online privata presupun ca necesita doar doua persoane. Te referi la comentariile tale privitor la un subiect?
Oricum, unii se simt datori sa comenteze doar pentru a-si demonstra "nivelul de inteligenta"...
Vor sa iasa in evidenta si sa ascunda ceva ce ar putea fi favorabil pentru ei.
anonim_4396 întreabă: