| Floribvfj a întrebat:

Mă puteți ajuta cu ceva? Deci am mers la olimpiada de matematică doi ani la rând și mereu am luat locul 2 la judeteană. Oare e ghinion având în vedere că cei care m-au depășit au luat punctaje mai muci la locală. Sper că anul acesta să iau locul 1. Eu lucrez foarte mult la matematică. Am lucreat 200 de probleme din luna inie până acum, numai de olimpiadă. Ce aș trebui să fac? Să fac 1000 de probleme ca să iau anul acesta locul 1?

3 răspunsuri:
| Steregoi a răspuns:

Asa s-a nimerit. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa lucrezi constant, nu un anume numar de probleme. De asemenea, vezi ce lucreaza cel de pe I si cu ce profesor, poate faci rost de materialul pe care-l lucreaza acei indivizi (culegeri, probleme etc.)

| UlisesHarold a răspuns:

Eu am fost olimpic national de doua ori si iti spun cum am procedat.
1.Sa ai incredere in tine si sa te vizualizezi castigand faza judetiana.
Trebuie sa elimini dialogul mental negativ, expresiile,, daca o sa pierd",,, n-am nici o sansa",,, sunt altii mai buni ca mine", nu trebuie sa existe in mintea ta, trebuie sa te vezi invingator.
vezi: https://www.youtube.com/watch?v=qsP1PQYzlMY

2.Este important sa te antrenezi mai bine ca ceilalti, studiaza-ti contracandidatii vezi ce stiu, ce nu stiu, nu le da sugestii, gen,, eu invat de acolo",,, eu fac atatea exercitii". Fii cu un pas inaintea lor, fa ceva in plus fata de ei.
3.Ai nevoie de un profesor bun care sa te ghideze, cu programa si exercitiile.