| RAY a întrebat:

Ma simt uimit de creierasul meu cum poate inventa povesti care nu exista, in vise am asa vise lucide care ma uimesc si de acele intamplari incredibile de multe ori personaje care nici nu le cunosc, cum poate crea creierul crea asemenea povesti fara o sa se inspire din realitate?

7 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Nu poate. Toata arta este inspirata din realitate, mintea nu poate inventa, doar combina si reprezenta.

| Florentina9210 a răspuns:

Poate crea destule creierasul tau daca ''bagi'' ceva. Nu are cum!

| criXxXtina a răspuns:

De multe ori, in cazul meu, mi se intample sa am vise cu lucruri de care am uitat lucruri care presupuneam ca o sa se intample dar constientul meu a uitat de ele, dar in schimb sub constientul meu lucra la un raspuns si din cand in cand ajungeam sa pricep ceva ce mi se parea nonsens atunci si imi apareau atunci in vise happy poate ti se intampla la fel doar ca nu iti dai seama de unde provin

| Me4ever1 a răspuns:

Iti garantez, ca orice om pe care l-ai vazut intr-un vis l-ai vazut si in realitate. Iti recomand sa citesti niste articole despre vise ( nu jurnalul viselor) si ce se intampla si ce face -creierasul- tau de fapt cand tu dormi. Daca vrei sa mai vorbim despre acest subiect si sa iti explic mai detaliat, trimite-mi un mesaj in privat. Sunt dispusa sa vorbesc cu tine si cu oricine altcineva despre orice problema psihologica, oricand.
Numai bine!

| 19adrian19 a răspuns:

Ai o imaginatie bogata!winking Chiar daca nu iti dai seama cu un strop de inspiratie poti sa creezi o poveste iar visul este cu totul subconstientul tau, tu te gandesti la ceva in timpul zile, iti ramane intiparit in minte iar noaptea in vis ti-l imaginezi si il desvolti intr-o fictiune incredibila. Daca vrei poti sa salvezi povestile tale cu ajutorul unui pogram, wattpad ii spune.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" de multe ori personaje care nici nu le cunosc" le-ai vazut pe strada candva. nu esti destul de inteligent sa ti le amintesti pe toate, dar crede-ma, creierul tau isi poate aminti toate persoanele care le-ai vazut in viata, la tv, pe strada etc. daca tu nu stii sa obtii informatia asta nu inseamna ca " creierul tau uita tot. uitate la aia care au memorie vizuala, nu uita nimic din ceea ce vad in viata lor.

| sublime89 a răspuns:

Toate visele sunt inspirate din realitate, dar asta nu inseamna ca absolut toate persoanele pe care le visezi chiar exista. E la fel si cu diferitele intamplari pe care le visezi. Creierul se inspira din realitate atunci cand isi "imagineaza" aceste vise. Oricine isi poate imagina un om care nu exista, sau o intamplare care nu a avut niciodata loc. Asta facem si in unele vise, doar ca inconstient.