Nu stiu sincer.nici nu mai retin daca l-am prins de la inceput dar stiu ca era cu un scriitor care umbla dupa scrisorile de dragoste ale unui poet trecut in nefiinta si s-a hotarit sa inchirieze o camera in care locuia o batrina care fusese prima dragoste a poetului respectiv si deci destinatara scrisorilor dumnealui.
Asta e filmul : http://www.cinemagia.ro/filme/somewhere-in-time-undeva-candva-6659/
Imi poti spune si mie cum se numea filmul ca sa il pot viziona si sa imi dau seama al cui era ceasul
pentru ca nu pot sa stiu fara sa vizionez filmul
Trebuie sa vad filmul ca sa-mi dau seama, imi poti da numele? Nu prea am inteles din rezumat...
"povestea se repeta" multe filme nu au fost create pentru a putea fi filtrate ratiunii, incerci sa cauti raspunsul, asta inseamna ca scenariul si-a indeplinit scopul.
nu incerca sa cauti logica unde nu exista ceea ce s-a intamplat cu ceasul acela a fost sa calatoreasca prin timp-spatiu, s-a creat o bucla temporala prin care obiectul isi schimba detinatorul si totul devine un cerc temporal care te pune in dificultatea de a afla al cui a fost ceasul initial, cand de fapt NU exista un "inital".
Asta e ca intrebarea:cine a fost mai intai:gaina sau oul? Oricum, sa revin la intrebarea ta. Cred ca ceasul era al tipului ala. Incearca sa iei firul evenimentelor, de cand se naste tipul ala.
Tanarul l-a primit de la batrana.
Da este posibil. Ceasul sa fie aruncat in acest ciclu continu de un factor necunoscut.
Povestea se repeta constant. El ii da ceasul fetei, ea ii da ceasul. Apoi el ii da iar ceasul si tot asa.
Nu stim cine a dat ceasul primul, poate chiar pentru ca nu l-a dat nimeni, ceasul a fost introdus in ecuatie de un alt factor, regizorul in cazul asta.
Bine gandit, bravo. Ai funda.