| cora123 a întrebat:

Ma urmareste cifra 7. De fiecare data cand ma uit la ceas e si 7 minute si 27...etc.Cand merg pe strada imi ridic ochii vad casa numarul 7, la fabrica unde mam angajat mi-au dat dulapul numarul 7 si asta de un an de zile imi apare peste tot cifra 7. Miar putea spune cineva ce poate sa insemne? deoarece nu trec tocmai prin momente fericite in viata mea.

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Pai trebuia sa iti alegi nick-ul cora7, nu cora 123. De fapt daca ma gandesc bine, 1+2x3=7... Oops, din nou 7.
Faptul ca te uiti la ceas la si 27 nu spune mare lucru. Poate daca te-ai uita fix la 7 si 77 de minute ne-ar uimi si pe noi. Incearca sa te uiti la ceas din 7 in 7 minute, poate asa vei scapa de obsesia asta. Ti-as mai da cateva sfaturi, dar ma tem ca ajung la 7. Mai ales ca si eu sunt nascut intr-o zi de 7. Si in fiecare an, ziua mea cade tot pe 7. Si toate saptamanile din viata mea au avut exact 7 zile. Si 7 nopti. Ce sa mai zic de Michael Jackson, care saracul a fost la randul sau urmarit de acelasi 7 (conform publicatiei online TMZ):
- Michael Jackson si-a semnat testamentul la data de 7/7/02.
- Inmormantarea lui Michael Jackson a avut loc la 7/7/09... la exact 7 ani de la semnarea testamentului.
- Cele mai mari hituri ale lui Michael Jackson- "Black & White" si "Billie Jean" - au fost amandoua numarul 1 pentru 7 saptamani.
- Cele mai mari trei albume ale lui Michael Jackson- "Thriller," "Bad" si "Dangerous" - au avut, fiecare, cate 7 hituri in top 40.
- Michael Jackson a fost al 7-lea din 9 frati.
- Michael Jackson s-a nascut in 1958... 19 + 58 = 77
- Michael Jackson a murit in data de 25... 2 + 5 = 7
- Michael Jackson are cate 7 litere in fiecare nume.

Lasand gluma la o parte, nu cred ca te urmareste nici o cifra. Numerologia este foarte interesanta, jucandu-te putin cu numerele poti gasi multe relatii surprinzatoare intre ele.

15 răspunsuri:
| astertix09 a răspuns:

Mitologic vorbind 7 reprezinta perfectiunea, gasesti o multime de referinte biblice care includ acest numar. in cazul tau este posibil sa faci in mod subconstient o selectie doar a acestui numar, sa observi doar acest lucru, stiu ca e ca atunci cand iti doresti cu foarte mare patima un lucru, sa spunem spre exemplu un anumit model de blugi, dupa ce ii achizitionezi vei observa cu usurinta cati din jurul tau au cumparat acelasi model, de la aceeasi firma

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai nu cred ca inseamna ceva anume...eu am aceeasi problema cu nr 22...ma uit la ceas la si 22 tot timpul, data de 22 ba e o zi foarte fericita ba foarte trista, m-am mutat si stau la apartamentul 22(asta m'a socat laughing )...nu cred ca inseamna ceva anume happy

| DeeAnna. a răspuns:

Cora, conform studiilor lui regis, ai grija sa nu devii Vedeta si sa nu iti faci operatii estetice si alte chestii ce iti produc moarte poate intr-o zi de 7, si poate chiar duminica[a 7 zi din saptamana].

Acest 7 care spui tu ca esti amniprezent in viata ta, probabil nu are legatura stransa cu "nefericirile" tale...
Nu cred ca ai de ce sa te sperii...happy
Intr`un fel, am avut si eu o asemenea perioada in viata in care ma "urmarea" un sunet...
Nu stiu ce se intampla cu mine dar peste tot unde mergea auzeam un sunet[gen o baterie descarcata].

Din fericire a trecut. Incepusem sa cred ca am inebunit.
Nu stiu daca "cuzurile" noastre sunt f asemanatoare dar stai linistita, nu cred ca e nimic de rau.happy

Sunt multe site`uri care se ocupa cu numerologia.
De exemplu pe mine ma reprezinta cifra 8...
Si daca stau sa analizez sunt nr. 8 la catalog, ziua mea e pe 8, am ales nr. 8 intr-un examen si l`am luat cu brio, parola mea contine 2 de 8 [fara intentie], etc...
Deci eu zic sa te iti pe niste site`uri de numerologie...
happy

Am incercat sa te ajut.:*

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Iar nick-ul tau este format din sapte (7) caractere. happy De asta ce mai zici?
Nu e nimic, nu mai fi superstitioasa.

nony
| nony a răspuns:

Orice ar fi (daca tu crezi in astea ) e de bine.Mai rau era daca te urmarea cifra 6..sau 666 big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ai si 7 raspunsuri la intrebare!straight face

laughinglaughinglaughing Serios.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt 7 minuni ale lumii, 7 arte, 7 legi universale etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i mai da ocazia sa te urmareasca. Urmareste-o tu pe ea

| juniper a răspuns:

Zi mersi ca nu e 13 :)) 7 este o cifra buna.
http://astromax.eva.ro/zodia7/numerologie/cifra%207.html
Eu sunt nascuta pe 17 iunie :)) Mie imi place 7.

| angella1972 a răspuns:

Regis te rog sa refaci calculul, ca de fapt fac 9.cifrele sunt prezente foarte mult in viata noastra, dar nu cred ca sunt responsabile pentru necazurile noastre.

| zalisa a răspuns:

Pe mine ma urmareste 13: is nasuta pe 13, a13-a la catalog, m-am dat in masinuta numarul 13...sadii foarte ciudat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate ca aceasta cifra sa fi fost foarte importantas in viata ta fara sa ti dai seama acum. Poate momentul cand ai implinit 7 ani a fost oarecum marcat in constiinta ta sau orice alt eveniment de aceasta cifra. In aceste conditii desi cifrele oriunde se pot insira in diferite ordini tu remarci doar cifra 7. Eu cred ca niste sedinte de psihoterapie te pot mai bine lamuri mai bine.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu e nimic...sunt superstitii doar big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla acelasi lucru, doar ca numarul e 17. M-am nascut in 17, locuiesc la ap. 17, numele meu insumeaza 17 litere, ca si tine cand merg pe strada imi ridic ochii si vad autoturismul cu nr. 17, casa cu nr. 17, si multe alte exemple.Nici viata mea nu e roz in prezent. Dar pe mine ma amuza acest "spion" 17, m-am obisnuit cu el acum, inainte ma agasa la culme.

| joker007 a răspuns:

Si eu am impresia ca ma urmareste cifra 6, deci...fiecare cu superstitia lui (desi nu e bine sa crezi in superstitii)