| AntipaticuSuprem a întrebat:

Mai citesc copii din ziua de azi carti?
Sau mai important e facebook si messu?

8 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Bineinteles ca da. Asa cum exista copii care stau mult pe facebook si pe messenger, asa exista si copii pasionati de lectura. Doar ca probabil sunt in numar mai mic...

| Bogdanux a răspuns:

Foarte rar.

| Luori a răspuns:

Majoritatea sunt mai interesati de facebook si messenger, decat de ei insisi, de educatie, modelarea caracterului; consider ca-s lucruri mai importante decat pierderea timpului ( intr-un mod exagerat ) printr-un astfel de mod, care merita atentia copiilor, a tinerilor.
Dar, copii care citesc, se documenteaza, se intereseaza de ceva-n plus fata de cate like-uri a primit la o poza, sunt, dar cred ca pot spune ca-s pe cale de disparitie.

| aliceinchains a răspuns:

Mie-mi place sa citesc, citesc mereu cand am ceva timp liber. Pe mess intru doar cand n-am stare sa fac nimic...doar sa pierd timpu'.

| Wehrmacht a răspuns:

Kama Sutra

| TheFreak a răspuns:

Facebookul și messengerul sunt importante pentru ''copii din ziua de azi'' din punct de vedere social.
Și în ceea ce privește cititul cărților, asta depinde de personalitatea fiecăruia, dar în mare parte depinde de anturajul în care copilul se dezvoltă.

| Alexalice10 a răspuns:

Da,citesc. Cel putin, eu citesc. Nu carti clasice, dar citesc carti gen sf sau fantasy, ceva mai interesant.

| Slim a răspuns:

Citim toata ziua pe mess, facebook, skype si TPU laughing
Se pune si asta? whistling.