| Prunela a întrebat:

Mai devreme,era la TV o emisiune (nu mai retin pe ce program) in care erau invitate vedete si le erau puse intrebari, si dupa care primeau un scor, daca raspundeau cat mai asemanator cu 100 de oameni care au raspuns si ei la intrebarile alea.A cui raspuns era cel mai aproape castiga.

Deci practic ce fac cei de la emisiune? Promoveaza ganditul la fel?! Ideea ca cine gandeste altfel greseste?

[LATER EDIT]- Nu ma interesa cum se numeste, doar ideea in sine.

7 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nu promoveaza nimic, dar trebuie si emisiuni pentru gura-casca cu vedete de rahat.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu cred ca promoveaza ceva anume. E doar un "joc"!

| Kaℓi a răspuns:

Oh da, de parca asta ar fi cel mai rau lucru pe care il promoveaza o emisiune tv...
Cred ca sunt o gramada de emisiuni mult mai "condamnabile".

| Wøodenpints a răspuns:

Păi cam aşa merge treaba la noi. Unora le este frică să gândească singuri şi se retrag în comfortul turmei.

Dacă un singur om crede că e mişto să porţi pantaloni cu turul la genunchi gen "căcat pe tine" şi mulati de la genunchi în jos, e un ciudat. Dacă 80% din oameni cred că e ok să porţi exact aceeaşi pereche de pantaloni, devine un trend iar tu dacă spui că-s de căcat devii ţăran, înapoiat şi încuiat la minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu promoveaza nimic, era doar morbidul divertisment ce ia proportii in ultima vreme.

| feraryyy78 a răspuns:

Emisiunea este pe antena si se numeste Familia da.

| NopeCheers a răspuns:

Cred ca este natiune te cunosc de pe prima tv sau familia da de pe antena 1 bafta la vizionat.