Da. Tu si eu, ca majoritatea astora care pretind ca-s rasisti sau sunt acuzati ca-s rasisti, uram o categorie de oameni, nu rasa. Ca un roman tiganizat sau o ceafa lata imi sunt egali, chiar daca fac parte din rase diferite.
Sunt minoritari, dar ai dracu' de uniti, impotriva noastra zic. Stii ca aia se bat intre ei pana-si termina suflul, dar daca vine un roman si se ia de unul dintre ei, sau de clan, se unesc fara probleme, indiferent cate dusmanii ar avea ei intre ei. Un roman bate un tigan in strada, tabara toti tiganii pentru al lor, chiar de nici nu-l cunosteau. Niste tigani (ca ei-s tari doar in gasca) bat un roman, si al dracu' daca sare alt roman sa-l apere.
Evreii si tiganii sunt tot una niste criminali si oameni prosti crescuti (nu toti). Hitler vroia o tara curata fara mizeri.
Daca omora tigani care chair au facut rau, el il respectam! dar doar tigani nasoli, de care tara nu mai are nevoie! nu si de aia romanizati... aia sunt ok din punctul meu de vedere, ss-au adaptat! dar sa nu omoare numai tigani, ci de toate nationalitatile deoarece nu numai tiganii sunt jeguri! origum... hitler - go to hell and stay there
Cu logica dupa care mergi, te tragea Tepes ala pe care-l tot invoci in teapa.
Chiar dac-as fi tigan, tot sunt mai inteligent, elegant, argumentat si logic in gandire decat vei putea tu sa fii vreodata. Te las in continuare sa crezi in istetimea mintii tale, desi bubui de prostie.
Toata lumea are o problema cu aia, nu esti tu singurul.
Dar Hitler, la crematorii, n-a ars numai evrei din clasele superioare, evrei cu avere obtinuta prin tot soiul de tertipuri. A ucis si evrei saraci, care n-a aveau nicio legatura cu aia pe sus, pe care-i viza Hitler si pentru care a inceput sa ia la puricat toata brigada evreiasca.
Asa si aici, noi avem o problema doar cu cefele late cu Audi-uri negre sau albe. Dar mai sunt si tigani cinstiti si muncitori (am intalnit, sunt aproape sigur ca si tu) care ar intra in colimator de pomana. Am scris un rahat cliseic, dar asa e.
Mama, de cate ori am scris ''tigan'' in raspunsul asta. Cred ca am devenit cel mai rasist om de pe aici.
Vrei sa spui ca tiganii nu sunt tot oameni? nu fii rasist si daca ai vreo problema cu tiganii incearca s-o rezolvi singur
Hitler e ceva complex. Etic e monstruos dar cand privesti mai in perspectiva te gandesti ca poate nu e asa de rau ceea ce a facut (Hitler omora si tigani nu numai evrei!), mai ales daca realizezi "involutia" romanilor din cauza tiganilor prezenti pe pamantul patriei noastre. Dar etic e rau.
A omorit si tigani, insa a fost bou si nu a inceput cu ei sa ii termine, apoi sa se ia de alte rase. P.S. Nu fiti cretini. Evreii sint cu mult peste ce vom fi noi vreodata ca natiune.