| mODIN a întrebat:

Mai este cineva care nu crede in evolutie?

14 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Pe taramurile prostiei exista multe, chiar si asemenea indivizi.

| Mayar a răspuns:

Eh, cum asa? Chiar tu esti viul exemplu! Uite cat a evoluat semnificatia numarului "666" acum aproape tot globul stie despre el, chiar daca nu toti sunt crestini!

| T0T a răspuns:

Evoluția cuprinde mai multe lucruri. Data viitoare fii mai explicit.

| SkyPilot a răspuns:

Daca ma uit la oamenii din ziua de azi, nici eu nu mai cred in evolutie. Dar cred cu fermitate in involutie happy

| sublime89 a răspuns:

Da, si sunt la ani-lumina in urma celor care inteleg cat de cat ceva stiinta. Dar nu-i deloc de mirare ca mai exista atatia creationisti, intr-o lume in care mai sunt si oameni care inca cred ca Pamantul e plat, sau ca Soarele se invarte in jurul nostru, sau ca Universul nu are decat maxim 10 000 de ani. Gandirea e un lux de neatins pentru prea multi oameni.

| KamaSutra a răspuns:

La cum e lumea, sigur nu va mai fi nicio evolutie

| Suck a răspuns:

Cum sa nu crezi in evolutie? Nimic nu dispare, evolueaza. Oamenii ca tine vorbesc fara sa gandeasca.

| Copac13 a răspuns:

Ai dovezi ca nu exista evolutia

| hypothesis a răspuns:

Desigur,niciun creationist nu crede in evolutie.

| EcstasyW a răspuns:

Pai da tu nu crezi in evolutie ce e mai plauzibil ca primul om a fost creat din lut al 2 lea din coasta primului dupa au facut copii si copii si-au tras-o intre ei mana au populat pamantul ca doar na daca oameniu au aparut din Adam si Eva e ciudat cu exista negrii.
Daca te documentezi putin vei vedea ca ADN ul cimpanzeului este 99% ca ADN ul uman.Si la gorila la fel 99-98% dar e mai usor sa credem o carte in care se pretinde existenta pamantului in 6000 de ani...Dovezi ale evolutiei sunt dar voi aveti dovezi cu privire la existenta lui dumnezeu?

| RaisaPretty a răspuns:

Mai exista o groaza de oameni care nu cred in evolutie. Daca e sa vorbesti cu oamenii pe strada, din Romania o sa pui intrebarea "Este cineva care crede in evolutie".

Sunt o groaza de oameni care au ramas in urma si nu si-au mai actualizat informatiile, cunostintele.

Chiar si biserica (nu ma refer la cea din Romania) ajunge sa preia noile decoperiri si sa le accepte.

| godless1859 a răspuns:

Eu nu cred happy

| slowbeat a răspuns:

Desigur,nici eu nu cred.

| PeaceAndLoveAllAround a răspuns:

Trebuie sa stii ca exista anumite lacune in ceea ce priveste teoria evolutionista, si, daca nu ma insel, ea nu mai este valabila. Daca te intereseaza poti citi mai multe aici: https://sanduandronic.wordpress.com/......lematica/.

Întrebări similare