Sigur ca exista. Stau in padurea fermecata impreuna cu vampirii, scufita rosie, harap alb, isus cristos...
E plina scena politica de ei si nu-i vezi? Din nefericire cei adevarati au disparut dar astia se cloneaza in continuare.
De ce neaparat dinozaurii sa fie ceva perceput ca negativ? Da, se mai intalnesc oasele lor, la muzee mai poti vedea, sau intr-adevar, miniaturi, reproduceri ale acestora. Dar REALI, IN VIATA, nu mai exista. Iti dai seama... doar in filme si desene animate
@scepticul prietene spre cultura ta generala "isus cristos" se scrie Iisus Hristos, si eu zic ca gresesti spunand numele Domnului asa ca si cand ar fi un personaj oarecare.
Daca nu poti raspunde omului cu ceva concret mai bine taci.
Nu mai exista, au disparut cu milioane de ani in urma!
Nu stiu exact, dar daca crezi ca nu ai sa-ti schimbi parerea daca intri pe:,, Mai exista dinozauri' si dai la primul scris.
Evident... cum ar fi crocodilul, alte reptile, amfibieni, insecte, pasari si mamifere... ei au supravietuit acelui meteorit
Dinozaurii nu mai exista de acum 70 de milioane de ani la sfarsitul perioadei cretacicului si au disparut din cauza unu meteorit cazut care a provocat o explozie si nu a mai lasat lumina Soarelui sa mai patrunda la vegetatie si dinazaurii ierbivori au murit ca nu au mai avut nu ce sa se hraneasca iar si cei carnivori au murit pentru. ca ei se hraneau cu cei ierbivori.P.S.: NU EXISTA PADURE FERMECATA CA IN RASPUNSUL DE MAI JOS IAR SCUFITA ROSIE SI HARAP ALB SUNT DOAR NISTE PERSONAJE DIN NISTE BASME IAR VAMPIRII NICI NU AU EXISTAT IAR ISSUS HRISTOS E IN CERURI NU ARE CE CAUTA PE PAMANT.
Buna...s-ar presupune ca ar mai exista! De ce cred asta? Uite o sa iti dau cateva argumente. Un prim argument ar fi supranumitul "monstrul din Loch Ness" care de fapt este o specie de dinozaur ierbivor numit plesiossaur. Un al doilea argument ar fi aparitiile misterioase acum 50 de ani a unor dinozauri zburatori carnivori care de fapt sunt pterossauri. Un ultima argument ar fi locurile nedescoperite si nestrabatute de picior de om. Imagineaza-ti o insula imensa cat Bucurestiul si Constanta la un loc nedescoperita de nimeni, iti dai seama ca nu poti sa stii cu exactitate ce animale traiesc acolo. Ii dau dreptate si persoanei care a scris inaintea mea. Pentru ca viata lor fara hrana ar fi imposibila dar uite asa unele specii au reusit sa supravietuiasca. Sper sa fie asa cum cred. Pana ce nu vom strabate tot globul nu vom stii cu siguranta existenta dinozaurilor.
Sa sti ca mai exista, dar sub o alta forma. Sunt pasarile! Stramosii lor au fost animalele(dinozaurii) zburatoare.
anonim_4396 întreabă: