Chiar este mai puternic sau ne place sa credem ca este mai puternic si o lasam asa? Daca spui un adevar, spune-l pana la capat, chiar daca doare. Durerea persista pana intervine amorteala.
Dincolo de toate neclaritatile mele, singura claritate este ca imi bag picioru-n ele de manele.
Într-un cuplu se cultivă iubirea, nicidecum interesul. Faptul că sunt interese colaterale e normal însă când există doar interese iar iubirea se uită atunci e de rău.
Oamenii prin definiția lor sunt făcuți pentru iubire, ceea ce duce la fericire și împlinire. Poți avea tu toți banii din lume dacă înlăuntrul tău este gol ești pierdut.
Îți recomand cartea "Legile spiritului" care o găsești pe site-ul de la curteaveche.ro. Acolo găsești mult mai multă iluminare spirituală pentru a întelege astfel de probleme.
Cu drag,
Alex
Am meditat si eu ceva vreme la acest gand.Gandul ca lumea a devenit foarte perversa.
E greu sa iei totul de la zero, sa ai dragoste si sa lupti pentru traiul pe care vrei sa il cladesti alaturi de persoana iubita.Au constatat(nu stiu daca singure) ca e mai usor sa iei totul dea gata indiferent daca faci sacrificii. Poate pentru oameni din aceste sacrificii se castiga mult mai bine.
Harule, tot nu ti-a trecut cu ala cu BMW-ul... Mai rau, acum nu-ti mai convine ca lady a ta cauta interes sentimental la tine. Al dracu' de moldovean ce esti, mereu nemultumit
Eh,am devenit foarte intelegator de cind mi s-a umplut debaraua si Dusterul in fata gradinii, taxe, impozite la zi.Trai nineaca.Imi mai aduce ceva gozura sa scap ziua la cite o pustoaica de 18-19-20 de ani,dar noaptea daca da de una, curatenie garantata, gasesc curtea dimineata maturata bec si-n fata portii inca.