Ohoo, desigur, la orice nivel exista astfel de personaje. E ca o boala neeradicata. Si da, teama este de a nu parea prost sau de a nu-l supara pe cel considerat superior din diferite puncte de vedere. Evident, atitudinea asta nu aduce nicio satisfactie dar este adoptata de multi.
Nu poti discuta gusturile cuiva, si mie imi pare ca tablourile lui Pollock sunt niste tampenii dar unora le plac si pot sa-si dea bani pe ce prostii vor.
Al 3-lea gen pe care unele tari l-au introdus pe actele de identitate nu este un gen anume ci o chestie generica gen "altceva". Din punctul meu de vedere se pot considera ce vor, nu ma afecteaza cu nimic nici pe mine nici pe tine.
Cat despre evolutie, e dreptul tau sa crezi ca cineva te-a facut din pamant, sigur e mai probabil decat sa crezi ca ai evoluat.
Uite referitor la teoria evolutiei iti prezint o situatie concreta care se asemana cu povestea lui Andersen.
Cand cercetatoarea Mary Higby Schweitzer a descoperit tesuturi conservate de dinosauri care demolau orice evaluare de milioane de ani a vechimii acestora ea a fost acuzata ca face jocurile unor creationisti.
Pana la urma descoperirea nu a putut fi contestata dar s-a dat o alta interpretare ca sa se ramana la conformismul din randul comunitatii stiintifice asupra vechimii fosilelor.
Site american de stiinta:
http://discovermagazine.com/2006/apr/dinosaur-dna
Alt exemplu: descoperirea unei vertebre de babuin in fosilelel faimoasei Lucy.
La fel dovada nu mai e contestata de oamenii de stiinta, dar au dat o alta interpretare pentru a ramane la acelasi conformism in ceea ce priveste evolutia omului.
https://www.newscientist.com/......-skeleton/
Cred ca ai inteles ideea, in lumea stiintifica este o presiune enorma, e greu pentru un cercetator sa se delimiteze de opinia comuna pentru a nu parea prost si nepregatit pentru functia pe care o detine.
Din teama de a nu parea prosti in fata celorlalti adopta niste idei care in mod normal nu le-ar accepta si astfel sunt ca vitele la taiere si se lasa manipulati si controlati de societate si nu au personalitate. Turma de dobitoci de dobitoace. Iar societatea atee e plina de draci si e condusa de Satan. Dracii se simt confortabil in mintea goala dpdv spiritual a unui ateu.
Exista o categorie de oameni care chiar sunt modești... Sunt de părere ca modestia nu poate exista decât in prezenta unor valori, caracteristici etc cu adevărat ieșite din comun. Altfel nu s-ar mai chema modestie.
Da, cred ca unii vor sa para altceva și atunci o dau chix cu adevărat. Un om deștept vede anumite lucruri din start.
Pot sa facă ei Pașapoarte cu enșpe mii de genuri. Nu sunt decât doua, restul sunt niște c.uri.
ema01 întreabă:
DarkieDark întreabă: