În 2010, nu eram pe aici, eu mi imi amintesc cu drag de "cuplul" nostru de umoristi, dialogurile dintre Hombre și Hârciog. Din păcate, ambii au murit. La fel, Ivancea. Probabil, si draga noastră Grace... Asta e viața.
Brigaela, știu că e ok, e fericită, e împlinită si mă bucur pentru ea.
Iar ție, deși nu cred că ne știm, bine ai revenit.
PS. Să știi că sunt câteva nume din userii vechi, pe aici, cu noi conturi (habar nu am de ce le-au abandonat pe celelalte vechi), dar dacă ei nu spun... prezent, trebuie să le respectăm tăcerea.
A murit Harciog? (((
Din păcate, da.
Sau dus sa ajute la spitale,tu nu stii ca e jale mare in lume, nu mai fac fata aia de cati mor si is bolnavi, asa ca sau dus sa ajute pe la clinici, spitale
Tu ce faci tragi cocaina acum, nu mai e buna iarba
Mi-e dor de anii double 0 (200x)
soarele era mai stralucitor
aerul era mai curat
si apa era mai... aaaaa... UDA
ca doar eram mai tanar
TPU e ca un campus studentesc. Mereu o sa gasesti tineri aici. Cei care trec de faza asta, nu se mai intorc, isi vad de viata mai departe. Totusi mai sunt cativa nostalgici, care raman.
Prin 2010 parca iernile erau intr-adevar mai friguroase
Hi5, Y! M, Yahoo Games, Avatare pe Y! M, Vechiul sunet de notificare la mesaje pe Facebook, "ASL" folosire excesiva a literei "k" inloc de c - che.
Copilu de aur, Adrian minune.
Alti adolescenti, alta moda, alte vremuri
Sigur. ei/Ele - trăiesc în amintirile tale(acolo: sunt nemuritorii). Aici, pe site, nu mai trăiesc...