Treaba sta cam asa. Grupele sanguine se mostenesc. Dintr-o mama B3 si un tata A2 poate rezulta un copil A2, B3, 01 sau AB4, ultima grupa fiind foarte rara. Deci mama ta a mostenit B3 de la unul din parinti. La randul lui/ei bunicul/bunica respectiva a mostenit-o de la unul din parinti. Deci undeva ai un stramos cu B3 posibil (dar nu obligatoriu) tigan. Cum in Romania predomina grupele A2 si 01 vezi http://www.sanatateata.com/......omania.htm si doar 16% din populatie B3 in conditiile in care un studiu din 1940 afirma ca aceasta grupa este majoritara in randul tiganilor s-a raspandit ideea ca aceasta grupa de sange, in Romania, este specifica tiganilor. Eu stiu asta de la mama, care e medic, si statistic se verifica. Dar bineinteles sunt persoane care nu sunt tigani dar care pot avea B3 de multe generatii. Grupa B3 este raspandita in Asia deci a ajuns in Romania pe mai multe cai, migratiile din perioada medievala fiind, cel mai probabil, responsabile de asta. Vezi si http://www.referatele.com/......le-com.php
Vezi, că și tu ai tendința să cazi în aceeași capcană: prin anii 1936-1940 se făceau tot felul de „studii" ca să poată germanii arieni să se deosebească de restul populațiilor semite sau de alte neamuri. Așadar, eu unul nu acord niciun fel de încredere acelor „concluzii".
La fel cu „concluziile" teoriei lombrosiene.
Am spus ca statistic se verifica. Si totusi "Aceasta grupa sangvina are incidenta maxima la populatiile din China, Coreea, este intalnita in proportii considerabile in podisul Himalaya, India, Orientul Mijlociu, regiunea Ural (in special la locuitorii stepelor) si toata partea sudica a Asiei (cu pondere ridicata si in Japonia) si isi diminueaza incidenta odata cu inaintarea catre vestul Europei (cu o particulara crestere la nivelul popoarelor germanice)."
Alo! Aia e prostie cu B3 tigani. Toate natiile au toate grupele de sange. A! Ca anumite grupe de sange sunt predominante la anumite popoare, este altceva. Ce nevasta-mea daca are grupa 0 este amerindiana?
Evident ca nu. Grupa 01 poate aparea (si chiar apare) intr-o populatie compacta de A2 sau B3. Eu am grupa 01, ambii mei parinti au 01 dar toti cei 4 bunici au avut A2.
Așa, și? ce legătură e între grupele voastre și o anumită etnie?!?
Aici e vorba doar despre genetică.
Mama este blonda si are pielea cat se poate de alba. Ah da, si are grupa de sange B3.
Deci nu vad ce legatura are asta cu etnia... Cel care ti-a spus asta a zis si el din auzite sau din chestii scrise pe net doar asa, ca sa atraga cititorii curiosi si cu mult timp liber.
Pai nici mama nu are acceasi grupa ca mine.
si cine a zis ca tiganii au grupa de sange B3?
Nu este o regula ca grupa B3 sa fie a tiganilor, totusi reprezinta o grupa predominanta a acestei etnii.
Citez de pe siteul descopera.org:
"Dupa cercetari pe esantioane de populatii tiganesti din intreaga Europa in 1940, savantii straini clasifica ca predominanta in cadrul indivizilor respectivi, grupa de sange de tip B..."
Ai si link-ul:
http://www. descopera.org/originea-si-istoria-tiganilor/
„Dupa cercetari pe esantioane de populatii tiganesti din intreaga Europa in 1940, savantii straini..."
====
Pe bune?!? Adică vii aici cu citate din „operele" lui Mengele?!?
Ce legatura are grupa de sange cu rasa? Tu ai A2 ca asa ai luat de la tatal tau, si mama ta a luat B3 de la parintii ei.
anonim_4396 întreabă:
MEMBRULPATRUSUTE întreabă: