| alexandru0sorin a întrebat:

Mani, am citit pe internet ca majoritatea lumii lesina cand sunt expusi la 5G. nu este periculos ca telefonele din ziua de azi sa aiba 4G? au vreun sistem care impiedica efecte negative asupra oamenilor? imi expira abonamentul si sincer mi-e frica sa iau un tel cu 4G.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Zi ca nu ai pus intrebarea asta pe bune...

Ai auzit vreodata de g-force? sau forta G? aia legata de grativatite si pe care o suporta corpul uman la acceleratii mari?
stii tu forta aia care nu are nicio legatura cu viteza de internet si dotarile telefoanelor mobile?

| alexandru0sorin explică (pentru suntserios):

Ce legatura are asta cu intrebarea mea?

| darrio2007 a răspuns (pentru alexandru0sorin):

Daca pui intrebarea asta esti chiar aerian.Ti-a explicat destul de clar.

| suntserios a răspuns (pentru alexandru0sorin):

Cum adica ce treaba are cu intrebarea ta?

Tu ai citit articolul despre forta gravitationala si intrebi de telefoane mobile?

| BeardedSamurai a răspuns (pentru suntserios):

Ce confuzie amuzanta.

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Una este atractia gravitationala care se exprima in G si alta transferul de date care este tot in G. Daca ai pus-o la misto o iau ca pe gluma. Daca chiar nu stiai asta inseamna ca ori traiesti pe sub pamant ori in varf de munte.Pana si Ghita ciobanu stie asta.

| alexandru0sorin explică (pentru darrio2007):

Aaa bine cred ca inteleg mersi

| GhitaCiobanu a răspuns (pentru darrio2007):

Nu e adevarat! Eu nu stiam si traesc si la munte. Pai daca nu e acelash lucru de ce nu le schimba? Sa fie AG de la aceleratia gravitationala si TD de la transferu de date.

| darrio2007 a răspuns (pentru alexandru0sorin):

Ok.

| darrio2007 a răspuns (pentru GhitaCiobanu):

Sa fie, Ghita.sa fie!

| RAY a răspuns:

Si eu am 4g si nu am lesinat inca, suntem incinjurati de unde electromagnetice create de pamant si de oamenii daca e sa ne afecteze cui i pasa? poti sa te muti si in pestera ca si acolo sunt unde de alea

| K0sti a răspuns:

Lesina de ras poate!

| johnnny123 a răspuns:

Mai sunt si oameni care lesina cand le atingi punctul G. Atatea probleme legate de litera asta "G" incat inteleg ca esti confuz.

In plus, daca ai fost scapat in cap cand erai mic, 1G a fost suficient ca sa ajungi asa.

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru johnnny123):

Cel mai fain răspuns.
Mi-ai înveselit ziua.

Răspuns utilizator avertizat