Intrebarea e suficient de tampita incat sa atraga raspunsuri pe masura.
Incearca sa-ti mai folosesti putin creierul. Macar o data pe zi. Nu de alta, dar deja da semne de atrofiere. Stii vorba aia: functia creeaza organul.
Este o apa curgatoare deoarece apa care vine din raurile care o,, adapa" nu stau in acel loc ele se scurg in oceanul planetar.
Chiar m-am gandit bine...Marea Neagra este o apa curgatoare, in ciuda apartentelor. De ce? Pentru ca se scurge in Marea Mediterana.
Uite ce este oameni buni: eu nu am pus aceasta intrebare sa va certati voi, am pus-o mai mult din curiozitate.
Cum sa fie curgatoare mai? De ce ii zice mare,pentru ca este o intindere mare de apa... Apele curgatoare se numesc:rauri, fluvii, parauri etc.Marea Neagra este un bazin de colectare al apelor curgatoare, cum ar fi Dunarea (curgatoare)si Nistrul R.Moldova(rau)cu un debit mai mare.
Daca se scurge prin stramtoare...Da este adevarat, dar asta nu o face o apa curgatoare.Apa curgatoare curge de la A la Z.Pe cand Marea Neagra nu face acest lucru, in concluzie nu este curgatoare, daca ar fi sa te uiti atent la apa curge? Nu nu curge!
Nu vreau sa ma contrazic cu tine NaturalBornMoron, deci daca marea nu este o `apa` atunci ce-i? Un munte, hai ca esti penibil mai citeste hidrografia europei atunci...pa
BA! Eu ti-am vorbit frumos, tu ai intrat repede pe google si ai dat copy/paste la un articol.Asta nu e mare lucru,poate face oricine,pai bine ma,dar apa din mare nu este incolora,adica nu este tot apa? Marea sau oceanul este o intindere mare de apa, tu lasa-ma cu dex-ul tau, aici este vorba despre hidrografie si nu despre definitia apei...***.
wannabe întreabă: