| navarre a întrebat:

Maria Magdalena e urmarita de multimea infuriata de desfraul ei...
Se intrevede o bataie cu pietre, cum era la moda.
Isus:
- Stati! Cine n-a pacatuit niciodata sa arunce primul!
Liniste in multime. Totusi, de undeva din spate o femeie imbracata in negru lanseaza o caramida fix in teasta Magdalenei.
Isus (uitandu-se in multime):
- Mai, mama, ma disperi!

Răspuns Câştigător
| TipulVerde a răspuns:

Maya, omul a spus ceva amuzant, iar daca tie tie frica de seful tau tu esti jalnica si patetica.
Doamne, daca esti atat de puternic, izbeste site-ul asta si pe toti abonatii lui cu toata puterea sa, ca sa tremure credinciosii.
Te provoc. laughing

24 răspunsuri:
| irene4ever a răspuns:

Hahahah tare

| andreea4ever a răspuns:

Amuzant dar...nu cred ca se fac glume cu Dumnezeu, Isus si restul'
Da totusi e interesanta gluma.

| andreea4ever a răspuns:

Pardon Iisus

| maya_7683 a răspuns:

Da...foarte tare, ce sa zic.Atita te duce si pe tine capul? Sa glumesti cu lucruri sfinte.Sincer mi-e mila de tine. daca esti asa istet de ce naiba nu lansezi si tu niste intrebari mai inteligente.Asa nu arati numai cit de jalnic si patetic esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pardon, Isus!

| liviu00 a răspuns:

@maya Hai sa-l lapidam pe navarre! Pacatosul! Cum isi permite sa glumeasca el cu lucruri sfinte?
Atitudinea ta imi aminteste de conflictele generate de publicarea unor caricaturi cu mohamed cu o bomba in cap in loc de turban. Stii pana unde s-a ajuns? Cauta pe internet despre Kurt Westergaard ca sa-ti faci o idee unde poate conduce fanatismul.

| maya_7683 a răspuns:

Tipule Verde, ma provoci la ce? ca nu am inteles.

| TipulVerde a răspuns:

Nu pe tine te provocam, pe seful tau laughing

| maya_7683 a răspuns:

Aham...mno ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa ti se indeplineascalaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat imi doresc sa il mai provoci pe Stapanul inimii mele! Hai faceti-o, cu siguranta va va raspunde candva...
*Stapanul = Dumnezeu cel bun si iubitor. happy

| ania a răspuns:

Navvare, urmarit cu pietre in maiini de multimea aparatorilor crestinismului.
Isus:
Opriti-va, pe cine studiaza asa de asiduu Biblia, il va atinge otrava credintei si ateul din el va muri de bunavoie!

| TipulVerde a răspuns:

Stiti de ce imi aduc aminte cand ma uit la voi? De Monty Python's Life of Brian. Un super film.
"-Jehovah! Jehovah! Jehova!
-Blasphemy!"

| maya_7683 a răspuns:

@Tipul de la spatii verzi.
Du-te ma in amarul sufletului taulaughingSi lasa-neeeeee, lasa-neeeeee

| TipulVerde a răspuns:

Aici gresesti, fecioara fierii biliare, sufletul meu nu are un strop de amaraciune caci eu nu vanez himere si nu traiesc cu frica. Imi plac chestiile mici cum ar fi ratiunea, logica, gandirea, hmm realitatea. happy Eu stiu cine sunt si incotro ma indrept. Tu vrei sa afli.

| moonY a răspuns:

**dumnezeu&sf petru:
- Ma cam plictisesc, Petrica, nu ai nici o idee?
- Ce ar fi sa ne luam o vacanta, acum e foarte frumos pe saturn.
- Nu'mi place gravitatea pe planeta asta... te misti prea greu.
- Ce'ai zice doamne de mercur? Aici esti mult mai usor.
- Nu... e prea fierbinte.
- Pai hai sa căutăm ceva intermediar. Ce'ai zice de pământ?
- Da de unde! Nici vorbă! Aia au aşa nişte apucături ciudate. Acum 2000 de ani am avut o aventură cu o evreică tânără şi lumea mai vorbeşte şi azi de asta
**sena, celebrul pilot de formula I, după ce moare în accidentul din timpul raliului, ajunge în rai. Îl întâmpină sf petru, care-i spune:
- Ai voie să te plimbi oriunde, să vizitezi toate celebrităţile, să organizezi party-uri, dar, dacă vei conduce maşina, nu ai voie să circuli cu mai mult de 30 km/h!
Acesta acceptă, dar, într-o zi, când circula regulamentar cu maşina, este depăşit de un ferrari ultimul tip care avea cam 200 km/h şi înscris pe tăbliţă de înmatriculare l-NA. Revoltat, sena se duce la sf petru şi îi spune:
- Păi bine, preasfinte, mi'ai spus că nu am voie să circul cu mai mult de 30km/h şi a trecut unul pe lângă mine cu 200 km/h într'un ferrari de napoli! asta'i bataie de joc!
- În primul rând că nu este de napoli, este de nazareth şi în al doilea rând, tipul este fiul lu' sefu'!
**iisus e pe cruce si suferă când îl vede pe Iuda în rândurile din spate în mulţime:
- Iuda, strigă el cu putere, vino aici!
- Doamne, strigă iuda, dar eu te-am trădat şi nu merit nici măcar să-ţi pomenesc numele!
Iisus îşi ridică din nou capul şi zice:
- Vino aici, Iuda.
Iuda ispăşit îşi face loc prin mulţime şi stă acum în faţa lui Iisus:
- Ce pot face pentru tine, stăpâne?
- Scoate'mi pironul ăsta din picioare.
- Dar, doamne, sunt nevrednic să'ţi ating picioarele!
- Scoate'mi pironul din picioare...
iuda scoate pironul din picioarele stăpânului trădat, apoi se dă un pas în spate şi priveşte cum sângele şiroieşte din răni. iisus îl priveşte, îi trage un şut în faţă şi cu ultimele puteri zice:
- Ia de'aici, boule!
**isus învie după ce a fost răstignit pe cruce. Oamenii sunt plini de încântare şi acesta din cauza succesului mare repetă tot setul de minuni. Transformă apa în vin, împarte o pâine la toţi cei prezenţi şi la sfârşitul programului vrea să meargă din nou pe apă. Totuşi după primii paşi se scufundă. Un tânăr zice:
- Fără găuri în picioare i'a reuşit asta mai bine...
**isus merge prin Bronx să vadă care'i treaba pe acolo. Vede un tip pe stradă căruia'i zice:
- Ai ceva de mâncare pentru mine?
- Precis se găseşte ceva!
Şi'i dă lui Iisus resturile unui hamburgher.
- Dar ceva de băut? Zice Iisus după ce a terminat cu mâncatul.
Ăsta'i dă o sticlă din punga de hârtie.
- Nu vreau să te enervez, zice mai departe Iisus, dar ai cumva ceva de fumat?
- Uite aici...
După câteva fumuri:
- Ştii de fapt eu sunt Iisus!
- Aşa'i! Marfă de calitate! Am zis şi eu tot aşa când am testat'o...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da popa a... dat cu piatra? cu piatra a dat si popa? ca popii nu prea dau, ei numai iau.

regis
| regis a răspuns:

Gluma e buna, dar comentariul lui Tepes e si mai bun.
Nu pot sa ma abtin sa nu comentez insa ca gluma contine trei mituri neconfirmate inca:
- Maria Magdalena ar fi femeia prinsa in adulter pe care multimea intentiona sa o ucida cu pietre.
- Fecioara Maria, poarta doliu inainte de rastignire
- Fecioara Maria este lipsita de pacat.

| cristian_5654 a răspuns:

Mda...Blasfemic.Dar nu-i nimic Dumnezeu te va ierta ca nu stii ce faci. Dumnezeu fie cu tine...

| ceasca_82 a răspuns:

Frate cred ca ai o problema cu, capu de faci glume pe seama lui iisus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

. si uite asa se trezesc din morti: tepes(sper ca nu esti vampir, ca aia sunt dati d...)maya, liviu00, o trupa de interiorizati si minimalizati. Psihologic vorbind, cred ca a-ti avut o colilarie grea, va compatimesc.

| liviu00 a răspuns:

@anonim 3 Februarie 2010 14:16
Cred ca ar fi indicat sa citesti mai cu atentie, sa aprofundezi putin raspunsul meu. Asa iti vei da seama ca e alcatuit din 2 parti:
- prima parte ironica
- a doua parte referindu-se la fanatismul religios in cazul caricaturilor cu mohamed
Gramatical vorbind, esti handicapat.

| 16.laura.16 a răspuns:

Si eu prefer sa fiu,, jalnica si patetica,, precum Maya decat sa gust o gluma proasta ca aceasta doar pentru o amarata de fundita! Nu e vorba de fanatism religios si supunere in fata unu. sef. e vorba de respect fata de lucrurile sfinte!
Si acum, inca o data, cine-i patetic? Mai gandeste-te

| danut a răspuns:

Sincer nu cred ca esti rau voitor sau tendentios, cred ca vrei sa pari interesant, poate pentru unii de pana la 12 ani caci cei peste recunosc un creer fara circomvolutiuni. Ai fi un tip amarat, suparat pe viata daca ai fi normal, dar fericire tie, musca poate patina pe suprafata creerului tau, succes in continuare la a ne expune o raritate chiar si in amaratul nostru de neam. Apropos, ai fost vreodata sa-ti faci un control la ceea ce numim noi ceilalti, cap?

| Shane_1763 a răspuns:

Doamneeeeee cat val-vartej a provocat toata gluma asta laughing