In unele parti se apreciaza excelenta. Daca speri sa ajungi acolo, in acele parti, este bine sa te straduiesti sa fi cel mai bun in domeniul tau.
Ce inteleg prin mediocritate? Mediocritatea sunt eu. Acela multumit ca a reusit sa faca ce i s-a cerut, si acum poate sa doarma pana maine. Excelenta nu se culca pana nu corecteaza orice discrepanta, neclaritate, greseala din lucrarea sa, oricat de mica ar fi aceea.
Mediocru nu inseamna intotdeauna nota 5. Pentru mine, care am mintea de 10, dar sunt lenes nevoie mare si iau nota 7, asta este mediocritate. Pentu omul ala care s-a nascut cu handicap si este considerat ca are IQ 20, ca a luat 5 poate fi considerat excelenta.
"I am nothing special, of this I am sure. I am a common man with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..."
Mediocru e un nivel de nota 5
Eu zic ca decat sa fim de nota 1 2 3 4
Mai bine mediocru de 5 macar e de trecere
De fapt 5-ul e cel mai greu de luat.
Mediocritatea in opinia mea este mica cale de scapare gasita de oameni pentru a se putea multumii cu statutul de ''in medie''.
Consider mediocriatea un fel de scuza ce are ca baze dorinta omului mediocru de a se distinge intr-un fel sau altul de oamenii prosti, omul mediocru nedorind sa fie asociat cu omul prost, pai da treaba-i asta?
Depinde la ce anume alegi să te raportezi. Dacă te raportezi la societate, e de-ajuns să fii o idee mai răsărit, mai inovator, citit, informat, creativ, ca să te consideri ieșit din mediocritate. Dacă te raportezi însă la marile minți care-au schimbat lumea, o să descoperi că mai toți suntem niște trântori care se luptă cu niște idei mediocre, în timp ce adevăratele derby-uri se joacă la un alt nivel ce nu e de nasul nostru. Nu ne rămâne decât să învătăm și să admirăm. Și să ne ambiționăm.
anonim_4396 întreabă: