Ce te urmărește umbra ta?
Dacă te urmăresc niște oameni, plătiți să te urmărească, se poate, dar ce motiv ar avea, să o facă?
Aceste simptome sunt manifestari de panica sau anxietate. Parerea mea este sa mergi la medic si sa iti prescrie sa faci un set de analize corespunzatoare. Este posibil sa ai carenta de calciu, magneziu sau zinc. In paralel cu asta incearca sa imbogatesti aportul de fructe si legume proaspete in alimentatie si sa te odihnesti foarte bine noaptea. La varsta ta aceste stari trec repede daca sunt controlate si urmarite si de catre medic.
Mananca fructe si legume, bea apa, ia vitamine, incearca sa dormi 8 ore / zi dar inainte de 12 noaptea, fa exercitii fizice.
Daca tot persista sentimentul, e clar ca e o problema psihologica. Lumea e curioasa si se uita. Daca insa cineva vede ca tie nu iti convine sa fii privita se va holba si mai mult la tine. Un fel de " De ce ti-e frica de aia nu scapi" stii. Ajuta si un Ipod sau ceva la care sa asculti muzica de relaxare.
De la urechi iti vine aceasta senzatie.
Sau poate de la creier. cel mai bine te duci la psiholog.
Nu-ti mai fa probleme ca te urmareste "Ceva".
Viziteaza un psiholog (a nu se confunda cu psihiatru - asta e pentru cei cu probleme), pentru a-ti scoate din cap aceasta presimtire.
Incearca sa te relaxezi! Asa mi se intampla si mie! Aveam impresia ca merg spre scoala si toata lumea se uita la mine! Nu te mai gandii la asta...gandeste-te "ce fac maine?" sau ceva in genu
Bye:X
Stai linistita! Probabil e doar imaginatia ta dar daca nu ma crezi ca totul e in ordine poti sa te uiti si sa cauti acel ceva sau cineva daca chiar gasesti ceva ar trebui sa spui parintilor, prietenilor cine crezi ca te poate ajuta sau apara mai mult. Eu cred ca ti se pare
Acum inteleg si eu m-am uitat odata la un videoclip cu bloody si de atunci mi-e frica de baie . Incearca atunci cand simti asta sa te gandesti la ceva frumos ceva ce te linisteste si nu te teme ca bloody mary nu exista
Te intorci si il/o abordezi cum se cuvine : Bă ce p*m ma tot urmareşti in gtm de m***t s**v, f****i norocu, neamu si familia m***i de l***r i*****t? si o sa te lase in pace.
Da dar stiti de ce am presimtirea asta? de la videoclipurile cu bloody mary.de atunci simp asta!