Nu cred ca e recomandat sa risti chiar "totul". Poti sa risti, dar cu masura. Nu e bine niciodata a te pui in situatia in care poti pierde totul in urma unei singure decizii.
Hai sa,, filosofam,,
Depinde de ce ai.
Daca tot ce detii e un maldar de haine rupte si un acoperis din paie..de ce nu?
Daca ai familie buna, o casa decenta, si esti per total multumit....nope.
Depinde ce vrei de la viata, eu nu vreau decat liniste si ceva, nu urmasi, nu bogatii, nu faima; mi-ar placea sa fiu un fel de zeu, zeita de fapt, sa privesc oamenii de sus, cum se autodistrug, unii.
Nu, nimic nu se face orbeste fiindca risti sa mori. Riscuri iti asumi doar cand ai foarte mare experienta in domeniile in care vrei sa ti le asumi si doar in urma unei analize amanuntite. Daca esti ''yes man'' ajungi repede de tot intre 4 scanduri.
Urasc expresia "viata de zi cu zi ".Ma duce cu gandul la plictiseala si monotonie. Mi-ar placea sa putem risca totul, stiind ca nu putem pierde nimic, caci goi am venit, si plecam doar cu un costum de haine intre patru scanduri.
Odata ce suntem prinsi in "viata de zi cu zi ", da, trebuie sa fim prudenti.
Daca maine ai afla ca ai cancer si in 3 luni esti la garsoniera cu usa in tavan,iti zic eu ca de abia atunci vei incepe sa traiesti cu adevarat,pentru ca vei stii ca nu mai ai nimic de pierdut,vei incerca totul, vei pretui fiecare secunda, vei devora timpul, trairile si emotiile precum un ratacitor in desert ce descopera o oaza. Atunci vei trai mai mult decat ai trait vreodata, vei fi doar trist ca nu ai inteles asta mai devreme.
Salut.
Depinde de situatie, si pentru cine sau pentru ce.
O viata traiesti, si trebuie traita la maxim, sa te simti bine, si sa te distrezi alaturi de cei dragi.
Peace!
Cand te bagi in ceva si castigi ceva da pierzi totul mai merita sa incerci?
Pai da, de ce nu?
Daca esti destept si muncitor poti reconstrui la loc orice doresti.
Peace!
Ai dreptate,gandesti pozitiv,vezi uni iau din banca banii sasi afaceri apoi ajung pe strada viata e un risc desigur, pierzi sau castigi, multi dintre noi poate nu incercam sau e ceva bun asta nu stiu, dupa multe dezamagiri parca numai ai acea ambitie, intrebarea mea e a risca inseamna a pune raul si binele in fata sau trebuie gestionate rational si cum?
Pai e normal sa le gestionezi rational in cazul in care poti,daca nu risti si asta e.
daca pierzi te ridici,nu renunti la munca,si cel mai important nu renunti la visurile tale,trebuie sa crezi cu adevarat in ele, nu negativ, ca nu poti, si esti un nimeni.
Trebuie sa fii pozitiv mereu, doar asa poti castiga.
Peace!
"O viata traiesti, si trebuie traita la maxim, sa te simti bine"
O viziune cam superficiala despre viata
Aceasta nu e o întrebare care al trebui să îți dăm noi răspuns.Tu alegi cât de mult să riști în viața. Dacă vrei riști tot, dacă nu, nu.Noi doar de putem ajuta dând-uși niște sfaturi.Eu aș spune că depinde de gravitatea problemei. Dacă este vorba de jocuri de noroc, în nici un caz.Totuși când este vorba de prieteni sau dragoste, eu aș spune că merită.Dar ai criză la așa spuși "prieteni" sau "iubiți".Tu poți să le dai tot i-al nici măcar nu le pasă. Deci, ai criză cât de mult riști și pentru cine sau ce.
La jocuri de noroc, nu! Daca e ceva ce te-ar face foarte fericit, chiar si pentru cateva momente, da...insa fericirea nu consta in bani
mihaicelsfant întreabă: